Unofficial site

Karte za Cecin koncert od 800 do 11.000 dinara


Prodaja ulaznica za dugoočekivani koncert Svetlane Cece Ražnatović pod nazivom „Ušće 2“ počinje danas u podne. Folk zvezda sa svojim timom saradnika sprema se za svoj novi beogradski nastup punom parom, koji je planiran za 28. jun.

– Ceca je vodila računa o tome da cena bude pristupačna svačijem džepu. Tako će oni s nešto slabijom platežnom moći biti u prilici da za 800 dinara prisustvuju ovom hepeningu, karte za fan pit koštaju 1.200 dinara, dok se mesto na tribini 3 može obezbediti za 2.000, a na tribinama 1 i 2 za 3.000 dinara – rekao je za „Kurir“ sagovornik blizak organizatorima spektakla, i dodaje:

– Najskuplja su VIP mesta, za koja morate da izdvojite 11.000 dinara. Sve ulaznice prodaju se preko sistema „Eventima“, a on obuhvata celu Srbiju i sve bivše jugoslovenske republike i uključuje i dostavu karata na kućnu adresu. Takođe, obezbeđena je i prodaja preko interneta, gde se dobijaju kodovi koji važe kao ulaznice na koncertu – zaključio je izvor.

Ceca u saradnji s „Miligram mjuzikom“ će ove godine na Vidovdan napraviti ogroman produkcijski poduhvat kojim planira da nadmaši svoj prethodni koncert na Ušću iz 2006, koji je bio više nego uspešan.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca