Unofficial site

Luksuzna žurka za rođendan ćerke folk dive: Ceca blista, Anastasija iznenadila novim imidžom

Folk diva Svetlana Ražnatović ispunila je želju svoje mezimice i sinoć je organizovala veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu povodom njenog 20. rođendana.

Anastasija se na svoju rođendansku zabavu pojavila u društvu mame, a dve dame porodice Ražnatović svojim izdanjem ostavile su sve bez teksta.

One su u elegantnim toaletama pre početka žurke pozirale fotografima, a za izgled su dobile mnoštvo komplimenata. Anastasija je odabrala nude mini haljiu, dok je Cecin izbor pao na maslinasu pripijenu koja naglašava siluetu i dekolte.

Nije prošla nezapažena ni promena imidža mlade slavljenice koja se pojavila sa novom frizurom.

Pored Anastasijinog brata Veljka koji došao u društvu svoje verenice Bogdane veselju su prisustvovali i mnogi poznati među kojim su bili Marina Visković, Aco Pejović, Snežana Đurišić i drugi.

– Sve najbolje želim Anastasiji i da još dugo bude živa, zdrava i lepa, kao što jeste. Pevam sve što bude tražila da joj zapevam. Ima dosta pesama mojih koje ona voli, druže se naša deca sa Anastasijom. Valjda pričaju o momcima, ko zna, ne ulazim u te stvari – poručio je Pejović za “Blic”, dok je Veljko otkrio kako je ostao budan toliko kasno samo zbog sestre:

– Sve najbolje joj želim, kao i svake godine. Da joj svaka godina bude sve uspešnija, da veći zamah hvata. Sećam se rođendana iz detinjstva, bilo je lepo…

– Danas sam imao dva treninga, malo sam umoran, ja u ovo vreme spavam – rekao je Veljko.

Pogledajte kako je bilo:

Moja kraljica i princeza……❤️❤️❤️❤️❤️

Objava koju deli CECA (@craznatovic_official) dana 25. Maj 2018. u 5:11 PDT

The post Luksuzna žurka za rođendan ćerke folk dive: Ceca blista, Anastasija iznenadila novim imidžom appeared first on Story.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca