Unofficial site

Luksuzna žurka za rođendan ćerke folk dive: Ceca blista, Anastasija iznenadila novim imidžom

Folk diva Svetlana Ražnatović ispunila je želju svoje mezimice i sinoć je organizovala veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu povodom njenog 20. rođendana.

Anastasija se na svoju rođendansku zabavu pojavila u društvu mame, a dve dame porodice Ražnatović svojim izdanjem ostavile su sve bez teksta.

One su u elegantnim toaletama pre početka žurke pozirale fotografima, a za izgled su dobile mnoštvo komplimenata. Anastasija je odabrala nude mini haljiu, dok je Cecin izbor pao na maslinasu pripijenu koja naglašava siluetu i dekolte.

Nije prošla nezapažena ni promena imidža mlade slavljenice koja se pojavila sa novom frizurom.

Pored Anastasijinog brata Veljka koji došao u društvu svoje verenice Bogdane veselju su prisustvovali i mnogi poznati među kojim su bili Marina Visković, Aco Pejović, Snežana Đurišić i drugi.

– Sve najbolje želim Anastasiji i da još dugo bude živa, zdrava i lepa, kao što jeste. Pevam sve što bude tražila da joj zapevam. Ima dosta pesama mojih koje ona voli, druže se naša deca sa Anastasijom. Valjda pričaju o momcima, ko zna, ne ulazim u te stvari – poručio je Pejović za “Blic”, dok je Veljko otkrio kako je ostao budan toliko kasno samo zbog sestre:

– Sve najbolje joj želim, kao i svake godine. Da joj svaka godina bude sve uspešnija, da veći zamah hvata. Sećam se rođendana iz detinjstva, bilo je lepo…

– Danas sam imao dva treninga, malo sam umoran, ja u ovo vreme spavam – rekao je Veljko.

Pogledajte kako je bilo:

Moja kraljica i princeza……❤️❤️❤️❤️❤️

Objava koju deli CECA (@craznatovic_official) dana 25. Maj 2018. u 5:11 PDT

The post Luksuzna žurka za rođendan ćerke folk dive: Ceca blista, Anastasija iznenadila novim imidžom appeared first on Story.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.