Unofficial site

Mili: Završiću novi Cecin album pre nastupa na Ušću

Aleksandar Milić Mili koji je nedavno sa svojim “Miligramom” održao veliki koncert u Srajevu kaže za “Blic” da završava novi Cecin album.

ceca-aleksandar-milic-mili

– Cecin album je skoro gotov i spreman za izdavanje. Trebalo bi da bude predstavljen pred veliki koncert koji sprema na Ušću 28. juna. Takođe, novi album “Miligrama” se sprema i biće pred publikom krajem godine. Odmah potom radićemo Kombank arenu, ali i Zagreb, Ljubljanu i druge velike gradove u regionu – kaže Aleksandar Milić o predstojećim poduhvatima.

On i „Miligram“ u kom peva Alen Ademović imali su koncert u prepunoj sarajevskoj „Zetri“, gde su pevali za 15.000 ljudi.

– U „Zetri“ smo svirali skoro tri sata. Publika je sve vreme pevala i igrala sa nama, a zbog pirotehničkih efekata neprekidno je gorela vatra oko nas. Bukvalno se može reći da je prepuna „Zetra“ gorela. Na koncertu je simbolično gost na jednoj pesmi bio Hari Mata Hari, a u pitanju je prvi veliki hit koji sam napisao sa njim “Ja ne pijem”. Gost je bio i mladi bosanski pevač Deniel Ahmetović – kaže Mili.

On takođe dodaje da je zadovoljan jer je za osam meseci, koliko postoji „Miligram“, uspeo da izda dva dobro prihvaćena albuma.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca