Unofficial site

„MINI KUPER“ U VLASNIŠTVU NAVIJAČA Pronađen auto kojim su se zakucali u Cecinu kuću, napadači POBEGLI IZ SRBIJE (BLIC)

ceca ražnatović.png 1

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Beogradska policija pronašla je automobil „mini kuper“ za koji se sumnja da je korišćen u napadu na kuću Svetlane – Cece Ražnatović, međutim i dalje se traga za napadičima za kojima je raspisana poternica, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, automobil je pronađen nedavno i odmah potom naloženo je njegovo veštačenje i upoređivanje njegovih detalja sa snimcima sa sigurnosne kamere.

Prema informacijama do kojih je došao „Blic“, „mini kuper“ je u vlasništvu navijača Nemanje Arsenovića Arse, za kojim je zbog napada na Cecinu kuću policija raspisala potrenicu. Pored njega poternica je raspisana i za vlasnikom drugog automobila koji je učestvovao u napadu.

Inače, Arsenović je u žižu javnosti dospeo u januaru prošle godine, kada je Nikola Vavić, brat vođe Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“ Aleksandra Vavića upucan ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama. Podsetimo, Vavić je u pomenutom klubu bio sa Milošem Nikolićem (27), koji je takođe povređen u pucnjavi koja se dogodila ispred ulaza u objekat. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teškog ubistva u pokušaju, iste noći, ubrzo nakon pucnjave, uhapšeni su Arsenović i Lazar Vukićević (26). Sukob Nikolića i Vavića, s jedne, i Vukićevića i Arsenovića, s druge strane, započet je još u klubu.

Prema saznanjima iz istrage, Vavić i njegov prijatelj provocirali su dvojicu mladića, pa je i u samom klubu došlo do guranja, ali ne i pucnjave.

Revoltirani, Arsenović i Vukićević sačekali su Vavića i Nikolića nakon zatvaranja kluba da izađu van i zatim su pucali pred očevicima.

Arsenović je i više nego poznat MUP-u, tužilaštvima i sudovima. Krivični dosije otvoren mu je još sa 14 godina. Od te 2000. do 2006. godine – dakle za nepunih šest godina – Arsenoviću je pisano čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice.

Te 2006. godine dobio je, međutim, prijavu za najteži zločin – teško ubistvo.


Foto: RAS Srbija
„Blic“ ekskluzivno objavio snimak napada

Arsenoviću je, naime, suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanja njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona „Rajko Mitić“.

On je prvostepenom presudom osuđen na deset godina zatvora, dok su njegovi pajtosi Ilija Vilotić (35), Branimir Matić (34) i Aleksandar Miljić dobili po takođe 10, odnosno 11 i sedam godina zatvora.

Presudom Apelacionog suda, izrečenom u aprilu 2013. godine, kazne su im delimično smanjene, pa je Arsenović umesto 10 dobio sedam godina zatvora.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, ova presuda mu je ukinuta, jer mu je suđeno dok je bio u bekstvu. Na ponovljenom suđenju, Arsenović je oslobođen krivice.

Podsećanja radi, napad na kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu dogodio se 30. septembra ove godine rano ujutru. Osobe iz dva automobila – „mini kuper“ i jedan karavan iz zasad neutvrđenh razloga pokušale su da upadnu u kuću.

Ceca: Slučaj protiv N. N. lica

Kako je “Blicu“ saopšteno, porodica Ražnatović je saznala kod postupajućeg tužilaštva da se za sada slučaj vodi protiv N. N. lica i da u tom postupku nije poznat identitet osumnjičenih. Navodi iz medija ukazivali su da policija aktivno traga za konkretnim licima koja su osumnjičena.

Ipak, porodica Ražnatović veruje u efikasnost rada policije i pravosudnih organa, te apeluje da se ovaj uznemirujući slučaj i napad na njihov dom i porodicu što brže rasvetli, odnosno da se počinioci što pre privedu pravdi i sankcionišu u skladu sa zakonom.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca