Unofficial site

NAKON PROVOKACIJE NA SNIMANJU OGLASIO SE I RTS: Dragana je molila za Cecin termin! (BLIC)

Ceca i Dragana Mirkovic se pozdravljaju

Nakon što su se Ceca i Dragana Mirković srele na snimanju Novogodišnjeg programa Javnog servisa Srbije gde je Dragana uputila provokaciju na račun Svetlane Cece Ražnatović, oglasio se RTS koji tvrdi da je Ražnatovićeva ustupula termin Mirkovićevoj.

U ponedeljak uveče održano je snimanje Novogodišnjeg programa RTS i prvi deo snimanja protekao je glatko, sve do trenutka dok Luče iz Kasidola nije uputilo provokacije na račun Svetlane Cece Ražnatović.

Čim je ugledala Cecu pozdravila ju je rečenicom „O pa dobro veče“, na šta joj je Ceca otpozdravila. Potom je Dragana uputila pitanje: „Jel’ se mi poznajemo ili ne poznajemo?“ A kako se završio taj razgovor pogledajte u video materijalu.

Kako saznaje „Blic“ Ceca je svoj termin ustupila Dragani Mirković koja je čelne ljude ove televizije molila da joj ustupe termin u osamnaest časova, vreme koje je bilo namenjeno Ceci. Ražnatovićevu su, kako saznajemo, dva dana ranije zvali sa RTS-a, sa molbom Dragane Mirković da bude u tom terminu, što je ona, bez ikakvih problema – prihvatila. Ove informacije potvrdili su za „Blic“ i iz službe RTS-a.

Dragana Mirković
Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija
Dragana Mirković

– RTS je u dogovoru sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Draganom Mirković u ponedeljak organizovao snimanje Novogodišnjeg programa za pomenute izvođače. Ceca je trebalo da svoj deo snimi u 18 časova. Dva dana pre snimanja Dragana je zamolila da snima u tom terminu. Kontaktirali smo Cecu koja je izašla u susret RTS-u i ustupila svoj termin Dragani Mirković, te je svoj deo programa snimila dva sata kasnije – stoji u odgovoru Službe za odnose s javnošću i korporativni imidž RTS-a

pročitajte i…


Podsećanja radi do provokacija je došlo ispred garderobe gde se presvlačila Ceca, a gde je Dragana sedela iako je dosta ranije završila snimanje.

Dragana nije želela da u javnosti govori o tome zahtevima koje je imala od RTS, već je rekla:

– Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči. Tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala – glasilo je saopštenje koje je ovim povodom Dragana poslala novinarima.

Za više vesti kako o Ceci i Dragani, tako i o drugim našim poznatim ličnostima, zapratite instagram stranicu Blic zabave klikom na link OVDE.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca