Unofficial site

NE ZNA SE DA LI VIŠE BLISTA CECA ILI NJENA VILA: Pevačica u prazničnom raspoloženju, ali njen prirodan izgled ostavlja bez DAHA!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najstilizovanijih žena na estradi. Bilo da je u opuštenijoj odevnoj varijanti ili spremna za crveni tepih, Ceca jednostavno uvek blista.

S obzirom na to da smo već odavno ušli u praznično raspoloženje, Ceca je objavila na društvenoj mreži Instagram video na kojem u opuštenoj varijanti uživa u pražničnoj dekoraciji. 

U beloj uskoj treger majici, puštene kose, Ceca izgleda zanosno, a novogodišnji praznici koji uskoro stižu, veoma pozitivno utiču na pevačicu. Nasmejana poslala je svojim pratiocima poljubac. 

Podsetimo, Ceca je za vikend proslavila svetog Nikolu, krsnu slavu, ali zbog pandemije virusa, proslava je ove godine prošla u krugu najmilijih, a  prvi put u njen dom ne dolazi Dragan Marković Palma.

Palma koji se trenutno nalazi na Rtnju čestitao je porodici Ražnatović slavu, a kod njih je dolazio 30 godina unazad.“Želim da vam čestitam najveću, srpsku, pravoslavnu slavu, Svetog Nikolu, da slavite u zdravlju i veselju. Građani, hajde da mislimo na nešto lepo, život mora da ide dalje. Danas je trebalo da idem na četiri slave, evo jednu ću i javno da čestitam“, rekao je Palma.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Hit Tvit

kurir.rs

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI
 

BONUS VIDEO

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca