Unofficial site

OBORILA JE SVE REKORDE: KAKO CECA DOBRO IZGLEDA Pojavila se na koncertu U ODELU i razgolitila je rame (VIDEO) (BLIC)


Folk zvezda Ceca Ražnatović nastupila je sinoć na manifestaciji „Gospojina“ u Novom Bečeju i oduševila na desetine hiljada posetilaca.

Ceca se na sceni pojavila u elegantnom belom odelu i svojim izgledom privukla poglede svih prisutnih.

Kosa joj je bila vezana u dugačak rep, a pevačica je čitave noći neumorno đuskala na bini i atmosferu dovela do usijanja.

Ceca je nastupom u Novom Bečeju oborila sve rekorde, a na desetine hiljada ljudi satima se neumorno sa njom u glas pevalo najveće hitove čime je pokazala da joj nema ravne.


Ceca, koncert u Bečeju
Foto: Instagram / RAS Srbija
Ceca, koncert u Bečeju

Koliko je koncert bio uspešan govori i činjenica da je nastupila pred oko 75.000 ljudi.

– Na početku koncetra upitala sam se da li je ovo Ušće 3, a onda publici poručila da ćemo se videti baš na tom mestu. Planiram da održim i treći koncert na Ušću. Najpre moram da završim novi album. Ne žurim jer je potrebno da pronađem dobre pesme. Prvi koncert na Ušću bila je i promocija albuma „Lepi grome moj“, dok sam na drugom predstavila album „Poziv“. Volela bih da i na trećem koncertu na Ušću, publici podarim nove pesme, i moju radost i sreću zbog novog album – kaže Ceca.

Poznata po tome što je uvek na raspolaganju svojim fanovima, ova folk diva se nakon nastupa družila i sa najvećim fanovima. Oni su u velikom broju čekali da se slikaju sa svojom omiljenom pevačicom. 

Deo atmosfere sa nastupa pogledajte u videu iznad. Fotografije sa Cecinog nastupa pronaći ćete u galeriji.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca