Unofficial site

„OSEĆAM SE UGROŽENOM“ Provalnik sa Kipra nastavio da proganja Cecu i u Beogradu, pevačica potresena (BLIC)

"OSEĆAM SE UGROŽENOM" Provalnik sa Kipra nastavio da proganja Cecu i u Beogradu, pevačica potresena

Foto: Petar Marković / RAS Srbija

Folk zvezda Ceca Ražnatović proživela je pravu dramu kada je izvesni O.L. upao u njenu kuću na Kipru i tamo proveo čak nekoliko dana. Međutim, nakon što su ga tamošnji organi reda priveli i deportovali za Srbiju, on je nastavio da proganja pevačicu u našoj zemlji.


Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Čim je sleteo u Beograd, on je otišao pravo u crkveni dom kod Hrama Svetog Save i tamo tražio folk zvezdu, piše „Kurir“.

– Sve se odigralo usred bela dana, neočekivano. Bilo je neprijatno i uznemiravajuće. Nepoznati čovek je uleteo u zgradu i počeo da viče kako je Ceca njegova žena, da je on voli i tražio je da je vidi. Obezbeđenje je pokušalo na lep način da mu objasni da pevačica nije u zgradi, da se on nalazi u prostorijama crkve i zamolili su ga da ne viče. Međutim, on se nije obazirao na to nego je bio nasilan i agresivan. Ljudi su videli da imaju posla sa psihički nestabilnom osobom i izbacili su ga iz zgrade – rekao je dobro obavešten izvor.

Cecu Ražnatović ova dešavanja veoma su uznemirila.

– Da, čula sam šta se dogodilo i to nije nimalo prijatno. Ta vest me je veoma potresla. Osećam se ugroženom, ali verujem da će se situacija smiriti i da će taj čovek shvatiti da je neprimereno to što radi – rekla je folk zvezda za pomenuti list.

Podsetimo, prilikom hapšenja na Kipru, O.L. je sve vreme ponavljao da je pevačica njegova žena.

– Zašto me hapsite, ovo je moja žena! – rekao je on tada, aludirajući na Cecu.

Pevačica je ovih dana otputovala na Kipar, kako bi se odmorila.

Dodaj komentar

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca