Unofficial site

OŠTEĆENJA NA „MINI KUPERU“ Ovo je jedan od automobila kojim su napadači pokušali da upadnu u Cecinu kuću, a zna se i ČIJI JE (BLIC)

Cecina vila

Foto: RAS Srbija

Ulubljenja na automobilu „mini kuper“, koji je veštačen zbog sumnje da je korišćen u napadu na kuću Svetlane Cece Ražnatović, odgovaraju oštećenjima na fasadi pevačicine kuće, saznaje “Blic”.

Prema informacijama koje posedujemo, automobil koji je policija nedavno pronašla i oduzela, zbog sumnje da je korišćen u napadu na Cecinu kuću u vlasništvu je majke Nemanje Arsenovića Arse, jednog od osumnjičenih za ovaj napad.

Kantrimen u policiji u Savskoj
Foto: RAS Srbija
Kantrimen u policiji u Savskoj

Odmah po oduzimanju automobila policija je primetila olubljenja na njemu. Naloženo je njegovo veštačenje i upoređivanje detalja sa snimcima sa sigurnosnih kamera preuzetih sa pevačicine kuće u okoline u Ulici Ljutice Bogdana.

– Veštačenjem je utvrđeno je da ulubljenja na autobomilu u potpunosti odgovaraju oštećenjima na kući pevačice. Prednja strana vozila i hauba potpuno su oštećena – kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Kantrimen u policiji u Savskoj
Foto: RAS Srbija
Kantrimen u policiji u Savskoj

U međuvremenu, a kako je “Blic” pisao, policija je raspisala poternicu za napadačima koji su poslednjeg dana septembra sa dva automobila počinila napad na porodičnu kuću Ražnatovića.


Foto: RAS / RAS Srbija

Pored Nemanje Arsenovića, koji je prvi identifikovan i koji se u “mini kuperu” koji se vodi na njegovu majku u ranim jutarnjim satima zakucao nekoliko puta u pevačicinu kuću, u bekstvu je još jedna osoba, vlasnik karavana koji je naizmenično sa Arsenovićem iz neutvrđenih razloga počinio napad na pevačicinu kuću. Identnitet te osobe, kako nezvanično saznajemo, za sada nije poznat.

Oštećena na Cecinoj kući su vidljiva
Foto: RAS Srbija
Oštećena na Cecinoj kući su vidljiva

Inače, prvoosumnjičeni Arsenović je u žižu javnosti dospeo u januaru prošle godine, kada je Nikola Vavić, brat vođe Partizanove navijačke grupe „Alkatraz“ Aleksandra Vavića upucan ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama.

Arsenović je i više nego poznat MUP-u, tužilaštvima i sudovima. Krivični dosije otvoren mu je još sa 14 godina. Od 2000. do 2006. godine Arsenoviću je pisano čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice. Te 2006. godine dobio je, međutim, prijavu za najteži zločin – teško ubistvo. Arsenoviću je suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanja njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona “Rajko Mitić”. On je prvostepenom presudom osuđen na deset godina zatvora, da bi 2013. godine odlukom Apelacionog suda kazna bila smanjena na sedam godina, da bi na ponovljenom suđenju Arsenović bio oslobođen krivice.

Nemanja Arsenović
Foto: RAS Srbija
Nemanja Arsenović

Kako je “Blicu“ saopšteno, porodica Ražnatović je saznala kod postupajućeg tužilaštva da se za sada slučaj vodi protiv N. N. lica i da u tom postupku nije poznat identitet osumnjičenih. Ipak, porodica Ražnatović veruje u efikasnost rada policije i pravosudnih organa, te apeluje da se ovaj uznemirujući slučaj i napad na njihov dom i porodicu što brže rasvetli, odnosno da se počinioci što pre privedu pravdi i sankcionišu u skladu sa zakonom.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca