Unofficial site

OTKRIVAMO NA KOGA SE OSLANJAJU PEVAČICE: Iza svake uspešne žene stoji SESTRA!

Iza svakog uspešnog muškarca, kažu, stoji žena, a iza svake uspešne žene, sudeći po damama sa naše estrade, stoje – sestre.

foto: Facebook, Dragana Udovičić

Folk i pop zvezde iz Srbije i regiona veoma su bliske sa svojim sestrama, a neke sa njima i sarađuju, ali većina izbegava javno eksponiranje. Verovatno najpoznatija sestra na ovim prostorima je Lidija Ocokoljić, devojačko Veličković, koja važi za osobu najbliskiju Ceci Ražnatović. Folk zvezda uvek ističe da u sestru, koja je i sama talentovana za pevanje, ali nije želela da se oproba na estradi, ima najviše poverenja, a njen sin Veljko je toliko vezan za tetku da je čak istetovirao njeno ime. Lidija živi sa porodicom u Cecinoj vili na Dedinju, a iako se pisalo da će se odseliti, pevačica je to demantovala.

foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

Udaljile se

I Severina je veoma bliska sa sestrom Marijanom Vučković Popović, koja decenijama živi u Beogradu. Ona je veoma vezana za pevačicinog sina, a Marijanina ćerka Mia je nerazdvojna sa tetkom Seve i često putuje sa njom i njenim suprugom Igorom Kojićem. Nažalost, takav slučaj nije i sa Severininom najstarijom sestrom Zdenkom Vučković Žunić, koja se javno odrekla svoje najrođenije zbog njene udaje za Srbina. – Srbi su vodili rat protiv Hrvata! A Severina je očigledno zaboravila da je Hrvatica, i to se ne prašta! – izjavila je Zdenka, dok se Severina nije oglašavala povodom njenih reči.

foto: Instagram

I između Milice Todorović i njene rođene sestre Jovane takođe je pukla tikva, ali zbog novca. Naime, pisalo se da je Milica tužila Jovaninog supruga, jer je navodno zadržao za sebe kaparu od 60.000 evra koju je pevačica namenila za kupovinu stana. S druge strane, zvezda „Granda“ i dalje je bliska sa mlađom sestrom Anđelom.

foto: Instagram

Osoba u koju Dragana Mirković ima najviše poverenja jeste njena sestra Dušica Krumov, koja vodi pevačicinu televiziju DM SAT. Dušica ne voli eksponiranje, tako da je publika imala prilike da vidi njenu fotografiju tek pre nekoliko godina. S druge strane, Rada Manojlović često se slika sa sestrom Majom i ističe njenu podršku. Isto je i sa Natašom Bekvalac, kojoj su sestre Dragana i Kristina najbolje drugarice, a sa Kristinom je čak i živela pre nekoliko godina, a ona je i stilistkinja zadužena za pevačicin izgled.

foto: Instagram
foto: Instagram

Hvale se

Sestrom se hvali i Nina Badrić, čiji su pratioci na Instagramu oduševljeni lepotom njene Sunčice, koja živi u Italiji. Na sestru je ponosna i Ana Kokić, čija Maja je oduševila fanove time što je skinula ogroman broj kilograma. I voditeljka Marija Kilibarda je bliska sa sestrama Jovanom i Oliverom, a prošle godine ih je konačno pokazala. Veliku pažnju izazvale su i Biljana, sestra Tanje Savić, kao i Teodora, mlađa polusestra Nikolije Jovanović. Sve ove mlade dame možda bi i same mogle da postanu zvezde, ali više vole da žive daleko od očiju javnosti i budu podrška i utočište svojim sestrama.

foto: Facebook

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Instagram

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca