Unofficial site

OTVORILA DUŠU KAO NIKAD DOSAD Anastasija priznala zbog čega neće da ide Cecinim stopama i otkrila PRAVI RAZLOG zbog kog ne želi da finansijski zavisi od nje (BLIC)

ceca_anastasija_koncert_pejovic_show_clip_safe_SD05

Pevačica Anastasija Ražnatović od prošle godine gradi muzičku karijeru, a za sobom ima dva singla koji broje na desetine miliona pregleda na sajtu Jutjub, dok je sada odlučila da otvori dušu o odnosu sa majkom, folk divom Cecom.


Foto: U. Arsić / RAS Srbija

– Mislim da sam uspesima svojih dosadašnjih pesama pokazala da sam se „odlepila“ od majčine slave – kazala je Anastasija za „Stori“, a onda iznela više detalja, koji će zasigurno iznenaditi mnoge.

– Mama je moja najveća podrška i uzor, ali svakako treba da kreiram sopstveni stil – dodala je Ražnatovićeva, ističući da ne želi da ide Cecinim stopama, već da karijeru izgradi na svoj način.


Foto: M. Ilić / RAS Srbija

Anastasija je odnedavno finansijski nezavisna, pa je progovorila i na tu temu.

– Mislim da svako, nezavisno od finansijske situacije u kojoj se nalazi, treba da zaradi za svoj dinar. Morate za nešto da se potrudite, da biste umeli to da cenite – navela je vlasnica hita „Savršen par“, pa dodala:

– Zahvalna sam majci što mi je u životu pružila sve što mi je bilo potrebno, i to mnogo poštujem, ali isto tako oduvek sam bila svesna da ne mogu i ne želim da zavisim od nje.

Anastasija je rekla i šta će joj u narednom periodu biti visoko pozicionirano na listi prioriteta.

– Stalo mi je da izgradim sopstveni identitet i sutra, kad pogledam iza sebe u nekim starijim godinama, budem ponosna na sve što sam postigla sama, svojim trudom i ulaganjem – zaključila je mlada pevačica.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca