Unofficial site

OVO ĆE DIĆI SRBIJU NA NOGE Naš poznati glumac otvoreno o uvredama na Cecin račun

Folk diva Ceca Ražnatović se često nalazila na meti uvreda i kritika određenih pojedinaca. Iako je najveća zvezda na Balkanu, nije je zaobišla poneka osuda. Poznati glumac Filip Gajić smatra da to, kako kaže, rade samo duhovno impotentne osobe.

Reditelj i umetnik je otvoreno govorio o uvredama na račun Ražnatovićeve. Njih dvoje su sarađivali na filmu „Nečista krv“ u kojem je Ceca igrala lik Koštane.

– Bila je mlada i lepa. Perfektna u svakom kadru. Ceca je mene tada, nehotice, nečem važnom naučila. U ovih dvadesetak godina nakon snimanja tog filma sreli smo se samo jednom. Ona je žena neobične sudbine. Za 50-100 godina, kad neko bude hteo da rekonstruiše ili poetizuje ovo vreme, napisaće roman o njoj, a ne o svima onima koji su uzeli zdravo za gotovo da je opljunu i kad govore o boji usisivača- prisetio se Gajić.

Nekadašnji suprug Lucije Šerbedžije je isprozivao sve one koji, kako ističe, glume intelektualnu elitu želeći da napakoste Ceci.

– Uvrediti Cecu je davno postao ausvajs (prim. prev. ulaznica) u intelektualnoj pseudoeliti – reći o njoj loše je propusnica za ulazak u klub „prihvatljivih“ i duhovno impotentnih. Ljudi slabo razumeju šta znači nositi na leđima tolike obožavaoce i mrzitelje, slavu, šta znači trajati toliko godina i izdržati takvo breme uzdignute glave. Ja koristim svaku priliku da se suprotstavim, da kažem lepu reč o njoj, a budale se čude- naglasio je Gajić za „Kurir“.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Ceca je prava dama, zena kraljica za sva vremena!!! Samo ljubomorne duse mogu da je pljuju I pisu lose o njoj.Kulturna u svakom pogledu. Svaki njen intervju prepun lepih reci, nikada od nje za nikoga ruznu rec nisam cula. Pustite zenu da zivi svoj zivot kako hoce, sama se izborila za svoje mesto.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca