Unofficial site

Ovo su najpraćeniji VIP Srbi i Srpkinje na Tviteru

2363765631

Poznate ličnosti, kako nalaže trend, svakodnevno koriste društvene mreže, gde preko njih informišu svoje fanove o dešavanjima iz njihovih života, a takođe vole i da komuniciraju sa njima.

Sve više i više popularnih osoba iz domaćeg džet-seta otvara profile na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa svetom.

Povodom ovog trenda, predstavljamo vam po tri najpraćenijih poznatih Srba i Srpkinja na društvenoj mreži Tviter.

Najpraćenije muške poznate u osobe su teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević, kao i kantatautor Vlado Georgiev.

NOVAK ĐOKOVIĆ (@DjokerNole)  – preko 1.800.000 pratilaca

Najpraćenija naša poznata ličnost na Tviteru je svakako teniser Novak Đoković. Prvi reket sveta i naše zemlje je za kratko vreme koliko je na popularnoj društvenoj mreži sakupio preko 1.800.000 pratilaca. Novak sve češće koristi ovu društvenu mrežu, gde svoje fanove obaveštava o njegovom životu. Najbolji reket sveta je trenutno u Parizu, gde igra na grend-slem turniru Roland Garos.

JANKO TIPSAREVIĆ (@TipsarevicJanko) – preko 198.000 pratilaca

Odavno je poznata je stvar da su teniseri jako popularni u našoj zemlji, a kao Novak Đoković, i Janko Tipsarević je korisnik Tvitera. Popularni Jankela, koji svakodnevno koristi ovu društveno mrežu, je do sada sakupio preko 198.000 pratilaca. Tipsarević,kao i ostali naši vrhunski teniseri, igra na Otvorenom prvenstvu Francuske, a danas će u okviru drugog kola „ukrstiti reket“ sa Špancem Fernandom Verdaskom.

VLADO GEORGIEV (@VladoGeorgiev) – preko 127.000 pratilaca

Ljubitelj Tvitera je i Vlado Georgiev. Poznati kantautor i pevač obožava da tvituje, što čini i kada ima slobodno vreme, ali i kada radi. Do sada je prikupio preko 127.000 pratilaca. Georgiev je pre nekoliko meseci predstavio singl “Živim sad”, kojim je i najavio novi album pod nazivom „Daljina“ i koji će se uskoro naći u prodaji.

Najpraćenije naše poznate dame na Tviteru su manekenka Nina Seničar i pevačice Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović.

NINA SENIČAR (@NinaSenicar) – preko 167.000 pratilaca

Naša najpraćenija dama na Tviteru je manekenka Nina Seničar. Novosadska lepotica je takođe aktivna na ovoj društvenoj mreži, a trenutno ima preko 167.000 pratilaca. Kao što je poznato, Nina već nekoliko godina živi i radi u Italiji, gde je svojom lepotom i harizmom osvojila tamošnje stanovništvo. Da podsetimo, seksepilna Srpkinja glumi glavnu ulogu u kratkometražnom italijanskom filmu „Osam i po“.

JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) – preko 64.000 pratilaca

Popularna pevačica našla se odmah iza Nine Seničar. Jelena svakodnevno koristi Tviter, gde informiše svoje fanove o njenom životu, a često voli da iskaže svoje mišljenje o raznim dešavanjima iz naše zemlje. Karleuša ima trenutno preko 64.000 pratilaca, a trenutno priprema svoj veliki koncert, koji će biti održan 15. juna na Ušću.

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ (@CRaznatovic) – preko 59.000 pratilaca

Folk zvezda je takođe korisnica Tvitera. Ceca je nalog na popularnoj društvenoj mreži otvorila početkom prošle godine, a za kratko vreme sakupila je preko 59.000 pratilaca. Za razliku od navedenih poznatih ličnosti, Ražnatovićeva s vremena na vreme koristi Tviter, gde voli da komunicira sa fanovima. Kao i njena suparnica na estradi Jelena Karleuša, i Ceca se sprema za svoj veliki koncert na Ušću, koji će biti održan 28. juna.

(Telegraf.rs)

Dodaj komentar

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca