Unofficial site

Ovo su najpraćeniji VIP Srbi i Srpkinje na Tviteru

2363765631

Poznate ličnosti, kako nalaže trend, svakodnevno koriste društvene mreže, gde preko njih informišu svoje fanove o dešavanjima iz njihovih života, a takođe vole i da komuniciraju sa njima.

Sve više i više popularnih osoba iz domaćeg džet-seta otvara profile na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa svetom.

Povodom ovog trenda, predstavljamo vam po tri najpraćenijih poznatih Srba i Srpkinja na društvenoj mreži Tviter.

Najpraćenije muške poznate u osobe su teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević, kao i kantatautor Vlado Georgiev.

NOVAK ĐOKOVIĆ (@DjokerNole)  – preko 1.800.000 pratilaca

Najpraćenija naša poznata ličnost na Tviteru je svakako teniser Novak Đoković. Prvi reket sveta i naše zemlje je za kratko vreme koliko je na popularnoj društvenoj mreži sakupio preko 1.800.000 pratilaca. Novak sve češće koristi ovu društvenu mrežu, gde svoje fanove obaveštava o njegovom životu. Najbolji reket sveta je trenutno u Parizu, gde igra na grend-slem turniru Roland Garos.

JANKO TIPSAREVIĆ (@TipsarevicJanko) – preko 198.000 pratilaca

Odavno je poznata je stvar da su teniseri jako popularni u našoj zemlji, a kao Novak Đoković, i Janko Tipsarević je korisnik Tvitera. Popularni Jankela, koji svakodnevno koristi ovu društveno mrežu, je do sada sakupio preko 198.000 pratilaca. Tipsarević,kao i ostali naši vrhunski teniseri, igra na Otvorenom prvenstvu Francuske, a danas će u okviru drugog kola „ukrstiti reket“ sa Špancem Fernandom Verdaskom.

VLADO GEORGIEV (@VladoGeorgiev) – preko 127.000 pratilaca

Ljubitelj Tvitera je i Vlado Georgiev. Poznati kantautor i pevač obožava da tvituje, što čini i kada ima slobodno vreme, ali i kada radi. Do sada je prikupio preko 127.000 pratilaca. Georgiev je pre nekoliko meseci predstavio singl “Živim sad”, kojim je i najavio novi album pod nazivom „Daljina“ i koji će se uskoro naći u prodaji.

Najpraćenije naše poznate dame na Tviteru su manekenka Nina Seničar i pevačice Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović.

NINA SENIČAR (@NinaSenicar) – preko 167.000 pratilaca

Naša najpraćenija dama na Tviteru je manekenka Nina Seničar. Novosadska lepotica je takođe aktivna na ovoj društvenoj mreži, a trenutno ima preko 167.000 pratilaca. Kao što je poznato, Nina već nekoliko godina živi i radi u Italiji, gde je svojom lepotom i harizmom osvojila tamošnje stanovništvo. Da podsetimo, seksepilna Srpkinja glumi glavnu ulogu u kratkometražnom italijanskom filmu „Osam i po“.

JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) – preko 64.000 pratilaca

Popularna pevačica našla se odmah iza Nine Seničar. Jelena svakodnevno koristi Tviter, gde informiše svoje fanove o njenom životu, a često voli da iskaže svoje mišljenje o raznim dešavanjima iz naše zemlje. Karleuša ima trenutno preko 64.000 pratilaca, a trenutno priprema svoj veliki koncert, koji će biti održan 15. juna na Ušću.

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ (@CRaznatovic) – preko 59.000 pratilaca

Folk zvezda je takođe korisnica Tvitera. Ceca je nalog na popularnoj društvenoj mreži otvorila početkom prošle godine, a za kratko vreme sakupila je preko 59.000 pratilaca. Za razliku od navedenih poznatih ličnosti, Ražnatovićeva s vremena na vreme koristi Tviter, gde voli da komunicira sa fanovima. Kao i njena suparnica na estradi Jelena Karleuša, i Ceca se sprema za svoj veliki koncert na Ušću, koji će biti održan 28. juna.

(Telegraf.rs)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca