Unofficial site

OVU PESMU NIKADA NIJE ZAPEVALA UŽIVO Ceca je svoj čuveni hit posvetila deci, a sada je otkrila ISTINU KOJA STOJI IZA NJEGA (BLIC)

Ceca

Foto: Blic / RAS Srbija

Najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na svom Instagramu podelila je emotivan video na kome se vide kadrovi iz Cecine mladosti sa decom, a u pozadini ide njen čuveni hit „Neću dugo“.

„Pesma u videu je posvećena mojoj deci, posle teških dana u mome životu….život ide dalje, širimo ljubav…. Hvala“ , napisala je Ceca ispod videa.

Iako su deceniju unazad mnogi bili uvereni da je balada “Neću dugo” zapravo posvećena muškarcu koji je ostavio najveći trag u pevačicinom srcu i životu, njenom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, istina je potpuno drugačija: pesmu je posvetila deci, Anastasiji i Veljku.

– To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD – u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala – izjavila je Ceca svojevremeno za medije.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca