Unofficial site

PAPARACO Ceca se potpuno opustila na Kipru, a evo šta je radila daleko od očiju javnosti (VIDEO) (BLIC)

b2ce94f3-4115-44d5-916b-08fd940bed1f

Foto: RAS / RAS Srbija

Da sve velike zvezde žive normalnim životom, moglo bi se zaključiti i u slučaju folk zvezde Svetlane – Cece Ražnatović. Kako je paparaco “Blica” uspeo da uslika, ona se u opuštenoj atmosferi odmara sa sestrom Lidijom Ocokoljić i prijateljicom na plaži u Aja Napi.

– Ražnatovićeva već godinama pauze od nastupa i brojnih obaveza koristi kako bi uživala u moru i plažama koje pruža mesto na Kipru gde ima nekretninu. Velepna kuća koju poseduje nalazi se nedaleko od plaže, a kada joj dosadi pesak i more, voli da se opušta u bazenu koji se nalazi u dvorištu njene vile. Kada su Anastasija i Veljko slobodni, pridruže se mami te onda to postaje veliki porodični odmor. Kad nije u vili, Ceca voli da vreme provodi sa prijateljima u neobaveznom razgovoru na prelepim plažam u potpuno drugačijem izdanju nego što su svi navikli da je vide kada je na koncertima – otkriva izvor za “Blic“.


Foto: RAS Srbija

I zaista, sa kosom vezanom u rep, bez šminke i u letnjoj haljini Ceca je ručala u jednom restoranu u koji se nalazi na samoj plaži.

– Ono što se da primeti jeste da je veliki ljubitelji morskih plodova, a očigledno i da je veliki ljubitelj koktela pošto je uživala u ispijanju i ćaskanju sa prijateljicom – dodaje izvor.


Foto: Petar Marković / RAS Srbija

Inače, kako dalje saznajemo, Ceca na odmoru voli i da uveče šeta Kiparskim mestašcem, s obzirom na to da u Beogradu nema mogućnosti da to čini.

– Posle aktivnog dana na plaži, pevačica sa familijom odlazi u nekoliko svojih omiljenih restorana. Kada uveče izađe u grad, turisti je prepoznaju i mnogi žele da se fotografišu s njom. Nedavno je jedno takvo iskustvo postavila na Instagram gde često pokazuje dogodovštine sa svog odmora. Dešavalo se i da ljudi saznaju gde živi te onda umeju da dođu do vile i da od kućnih pomoćnica traže da se fotografišu sa Cecom – priča izvor za naš list.


Foto: RAS Srbija

Podsećamo, Ceca je ovu vilu pazarila pre nekoliko godina, a nalazi se na najlepšem delu ovog ostrva, gde folk zvezda ima potpunu privatnost, ušuškana prirodom i opuštajućim zvucima morskih talasa.

Ceca: Najviše slikaju moju kuću

O svom porodičnom domu u ovom mondenskom letovalištu Svetlana Ražnatović ne voli mnogo da govori u javnosti. Pre nekoliko godina pokazala je kako izgleda njena kuća u kojoj voli da uživa u letnjim mesecima.

– Svakodnevno slikaju kuću, od sve četiri vile koje se nalaze na ovom delu najviše se slika moja. Slučajno sam na poziv prijatelja došla na odmor pre nekoliko godina sa decom, dopala mi se zemlja i regija ovde. Tako sam došla na ideju da uzmem nešto za sebe. Svi smo birali ovaj deo u Aja Napi da bi imali privatnost i uspeli da se odmorimo. Pored porodice, volim da ugostim prijatelje i meni ništa ne znači kuća ako u njoj ne mogu da ih ugostim – izjavila je pre nekoliko godina Ceca o vili na Kipru.

Sve fotografije Cece sa Kipra pogledajte u galeriji.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca