Unofficial site

PEVAČI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI IMALI PUNE RUKE POSLA: Vranješ se provodio kod Cece, Sloba pevao posle očeve smrti

U novogodišnjoj noći beogradski restorani, hoteli i klubovi bili su krcati jer su najpoznatija muzička imena pevala do ranih jutarnjih sati.

Ekipa Kurira i ove godine patrolirala je gradom i zabeležila najzanimljivija dešavanja. Prvo smo otišli na nastup Svetlane Cece Ražnatović u hotel „Majdan“ i tamo videli Ognjena Vranješa. U društvu brata i nekoliko prijatelja provodio se za prvim stolom do bine. Fudbaler je sve vreme dizao ruke prema pevačici, nazdravljao i pevao. Pored Vranješa, uz Cecu su se provodili i Biljana Spasić i Mirko Šijan. Najveseliji trenutak svakako je bio u ponoć, kad je Ražnatovićka uz odbrojavanje svima poželela Novu godinu i zapevala „Dragane moj“.

U drugoj sali istog hotela goste je zabavljao Sloba Radanović, kojem je nekoliko sati pre nastupa preminuo otac Dušan. Iako je bio skrhan bolom, on nije otkazao nastup i profesionalno ga je odradio. Štaviše, trudio se da njegovi gosti ne osete njegovu tugu. Ipak, u jednom trenutku nije mogao da sakrije suze, pa je pola sata posle ponoći, pred pauzu, krišom zaplakao na sceni. Publici je okrenuo leđa, obrisao suze i nastavio dalje.

foto: Kurir

Uz njega je sve vreme bila devojka Jelena Đuričanin, s kojom je Sloba tokom pauze otišao u apartman. Kako saznajemo, on se isplakao, a potom nastavio da peva.

– Hvala do neba, ljudi, i na podršci i na ovoj večeri. Hvala svima koji su bili u „Majdanu“. Hvala za onaj aplauz na kraju. Hvala za ljubav. Volim vas – napisao je Radanović na Instagramu.

foto: Kurir

Dragana Mirković

Pokorila Kop hitovima

Jedan od najglamuroznijih dočeka Nove 2020. godine svakako je bio u hotelu „Grand“ na Kopaoniku, gde je Dragana Mirković priredila spektakl za pamćenje. Za nastup folk zvezde karte su planule nedeljama unapred tako da je sala bila ispunjena do poslednjeg mesta, a posetioci koji su imali sreću da se nađu na koncertu već od prvih taktova su ustali i zaigrali uz njene hitove. Atmosfera je bila usijana sve vreme, a među onima koji su uživali u spektakularnom nastupu bio je i Draganin suprug Toni Bijelić, koji je doputovao s njom iz Beča.

Brena i Maja Berović

Raspametile hiljade ljudi ispred Skupštine

Gradski doček Nove godine u organizaciji Cebefa počeo je u 20 sati na Trgu Nikole Pašića nastupom di-džej Đuke, a posle njega Beograđane su zabavljali Maja Berović, Lepa Brena i Kiki s Pilotima. Ispred Doma Narodne skupštine gorelo je od dobre zabave i muzike. Oko Trga Nikole Pašića bili su postavljeni kamioni komunalnih preduzeća kao barikade, a na kompletnom potezu bili su raspoređeni policajci u civilu i uniformi radi bezbednosti. Lepa Brena u ponoć je napravila haos spektakularnom najavom, a potom i dugogodišnjim hitovima.

foto: Kurir

Goga Sekulić

Oplela kolce na trgu

Goga Sekulić za doček Nove godine pevala je u Nemačkoj, a za reprizu je oduševila publiku na trgu u Despotovcu. Pola sata pred nastup pevačica je iznenada uletela u kolo i zaigrala, da bi joj nakon toga prišla deca, kojoj je glumila paradajz. Devojčice su je vukle za rukav, fotografisale se s njom, pa su tražile da im Goga opet igra i peva.

foto: Kurir

Jelena Kostov

Jurila po štikle

Jeleni Kostov umalo nije zakasnila na nastup u „Inter Holivud Voždovcu“ jer je imala peh sa salonkama, koje je zaboravila u hotelu gde se sređivala, pa je bila prinuđena da se vrati po njih. Srećom, stigla je u poslednji čas i odmah izašla na binu. Pored toga što je glasom publiku ostavila bez teksta, ona je masu zapalila i uskom mini-haljinom koja joj je isticala atribute.

foto: Kurir

Ana Bekuta Mrka poklonio ruže, Savo se nije odvajao od devojke

Dovoljno je samo reći Ana Bekuta i odmah se zna da je provod zagarantovan. Tako je bilo i za doček u „Topčidercu“, gde je ona pevala. Tamo skoro niko nije sedeo osim Mrke, koji se nije pomerio. Kad je pevačica sišla s bine, političar joj je poklonio 101 ružu, nakon čega ga Ana nije ispuštala iz zagrljaja. Na Aninom nastupu provodila se bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović s drugaricama i Dejanom Živković, a nekoliko stolova od njih sedeo je Savo Milošević s devojkom i prijateljima.

foto: Kurir
foto: Kurir

Lapsus bend Emir skakao s bine, Marko se smorio

Lapsus bend napravio je opštu pometnju u „Metropol palasu“ u Beogradu, gde su goste veselo uveli u novu godinu, iako su pre toga svirali dve dnevne žurke. Pored odličnih muzičara, najveći haos izazvao je pevač Emir Aličković, koji je sve vreme skakao s bine. Njegova energija mnoge je navela da zaigraju, pa čak i one najpijanije, koji su se jedva kretali. Osim pesama benda, pevač je izvodio numere svojih kolega, od Harisa Džinovića do Bijelog dugmeta. I dok je on bio veseo, Marko Miljković nije bio baš raspoložen.

foto: Kurir

Aleksandra Prijović

Filip bratski izljubio marka Kešelja

Aleksandra Prijović održala je nastup u „Kraun plazi“ i okupila sve prijatelje svog supruga. Filip Živojinović nije se odvajao od Marka Kešelja, koga naziva svojim bratom, pa se u jednom trenutku zalepio za njega i samo ga cmakao u obraz. Pošto su obojica malo popili, košarkaš mu je uzvratio istom merom.

M. Dejanović, I. Ercegovčević

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca