Unofficial site

PRIJA DANIJELA RAZVEZALA JEZIK! Veljko svako jutro pije kafu na tezgi Rodića, a evo kako se Ceca pokazala kao SVEKRVA

Na beogradskoj pijaci na Mirijevu porodica Rodić ima svoju tezgu na kojoj prodaju piliće. Bogdanini roditelji Bogdan i Danijela nisu baš uvek na svojoj tezgi, ali je njihova radnica Rada Ćoso, rekla kakva su oni porodica.

„Rodići su divni ljudi, radni, vredni, pošteni, dobri… Samo najlepše o njima ima da kažem. Uvek, i u svako doba, i da izađu u susret, i da pomognu, i da se nađu kada god treba“, rekla je Rada koja za sestre Bogdanu, Bojanu i Natašu kaže da vredno rade.

foto: Profimedia, Zorana Jevtić

„Uvek! Ne nekada, nego uvek. One rade svaki dan, ili su u kancelariji, ili su u razvozu, ili na pijaci u prodaji, rade non-stop“, rekla je radnica.

„Bogdana ne dolazi, ona je na porodiljskom, koliko ja znam. Sigurno se vraća. Ona je htela i sada da radi, ali hladno je, nije to baš za nju. Bolje da se čuva, nego da radi“, rekla je radnica na tazgi Rodića.

foto: Sonja Spasić

Rada nam je otkrila i da su svi radnici bili pozvani na svadbeno veselje Bogdane i Veljka, ali da je ona iz privatnih razloga bila sprečena da ode.

Na susednoj tezgi zatekli smo Maricu Vidović, koja nam je otkrila šta Bogdanina majka Danijela uz kafu priča, i da li je zadovoljna prijom Cecom i zetom Veljkom.

„Ekstra je zadovoljna i sa prijom i sa zetom, i sa komplet porodicom Ražnatović. Momak je odličan! Kad Bogdana radi, on dođe ujutru, popije sa nama kafu i ode kući“, rekla je Marica.

Maricu smo pitali za Bogdaninu sestru Natašu i da li je ona u ljubavnoj vezi sa Stefanom Živojinovićem, sinom pevačice Lepe Brene.

„To sam čula iz štampe. Ne mogu da potvrdim, jer nisam sigurna. Nešto se piše, a da li je tačno saznaćemo vrlo brzo“, rekla je Marica.

foto: Marija Dejanović

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca