Unofficial site

PROGOVORILA O PARAMA Marina Tucaković je zbog Čole uzela 2.000 evra, a iza svega se krije neverovatna priča o njenom sinu (VIDEO) (BLIC)


Foto: screenshot

Čuveni tekstopisac otkrila je da joj sin Milan Radulović pomaže u pisanju tekstova, kao i da je velike svote novca uspela da zaradi zahvaljujući njemu.

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, Milan Laća Radulović, po svoj prilici profesionalna je slika i prilika svoje majke i oca. Sem što uspešno barata rimama i rečima u pisanju tekstova, Laća je i poput oca talentovan za produciranje i aranžiranje pesama.


Milan Radulović Laća
Foto: Instagram / Instagram
Milan Radulović Laća

Milan je napisao tekstove za neke od veoma popularnih pesama u poslednje vreme, između ostalog i tekst za numeru “Rane” koju izvodi Anastasija Ražnatović.

Marina otkriva da je jako ponosna na svog sina, kao i da su se podelili kada je u pitanju pisanje pesama za porodicu Ražnatović.

– Pesma “Rane” koju je napisao moj Laća je stvarno pokidala. Mi smo se sada lepo podelili – Ceca je moja muza, dok je Anastasija Laćina – objašnjava Marina.

Sin čuvenog dvojca Marine i Fute vrlo je aktivan u pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače, međutim, retko se pojavljuje u medijima.

Čak i sada kada je visoko etabliran u estradnim krugovima, Milan ne voli da se hvali svojim uspesima. Koliko je skroman potvrdila je i sama Marina, koja je priznala da joj je sin pomagao pri pisanju nekoliko pesama na kojima je zaradila pozamašne sume.

– Dešavalo se da mi dobaci poneku reč koja nedostaje u stihu. Tako je bilo sa pesmom “Autogram” od Cece. Najgore je što neće da se potpiše na pesmu ako je ubacio samo jednu-dve reči i ja ga onda uvek teram – kaže Marina i dodaje da je bila jedna situacija kada se pokajao zbog toga:

– Kad smo radili za Čolu pesmu “Sto puta”, pisali smo je zajedno. Čak je i Čola rekao Laći: ‘Ajde da se potpišeš’, međutim, on mu je odgovorio: ‘Ne, ne taman posla.’ U međuvremenu ja tad dobijem dve hiljade evra od Sokoja za tu pesmu i on iz šale počne da psuje sebe što se nije potpisao. Onda sam ga smirila i rekla da ću mu ja dati te pare, kao što i jesam.


Zdravko Čolić
Foto: Promo / Promo
Zdravko Čolić

Marina ne krije da je jako ponosna na svog sina i da polaže velike nade u njega da će je nadmašiti jednog dana u poslu.

– On ima ideje koje su futurističke, zato je on dete budućnosti – istakla je ponosna mama.

Čuveni tekstopisac će u novembru ove godine napuniti 66. godinu, ali kako sama tvrdi, nije neki ljubitelj rođendana.

– Mrzim rođendane, iz dna duše. Ne volim ono kad ti svi čestitaju i kad se stvara sva galama oko toga. Tuđe mogu da slavim, ali svoj ne volim. Ne zato što se stari, nego prosto ih ne volim – navodi Marina Tucaković.


Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović
Foto: Filip Jovanović / RAS Srbija
Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović

Anastasija je beskrajno nadarena

Anastasija Ražnatović polako gradi uspešnu karijeru poput njene majke, a Marina, koja je od početka karijere uz Cecu, objašnjava, iz svog ugla, da li ima sličnosti između njih dve.

– Anastasija me ne podseća na Cecu ni u kakvom pogledu, zaista. Jedino što je beskrajno nadarena kao pevačica, tako da jedino u tome. Inače, mislim da je drugačija od Cece i da će tek biti drugačija – kaže Marina i dodaje koju bi Cecinu pesmu dala Anastasiji:

– Dala bih joj numeru “Trideset devet sa dva” jer mi zvuči futuristički, tako da mi je u njenom fazonu.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca