Unofficial site

PROGOVORILI RODITELJI VELJKOVE TRUDNE VERENICE: „Odmah smo pozvali Cecu, dajemo mu kuću u miraz“ (BLIC)

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

Foto: Instagram

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić postaće roditelji sledeće godine, a 24. novembra par je organizovao svadbu u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Ceca Ražnatović presrećna je zbog novosti, kao i roditelji Bogdane Rodić, koji su u Titelu napravili ogromno slavlje kada su čuli lepe vesti.

– Veljko mi je u utorak javio radosne vesti. Prvo smo bili u šoku, a ujedno i presrećni. Nismo se nadali prinovi jer se o tome nije pričalo niti se vršio pritisak. Deca žive zajedno već godinu dana u Beogradu i lepo im je. Mislili smo da će još da uživaju u ljubavi i putovanjima – kaže budući deda za „Kurir“, da bi se zatim buduća baka ubacila u razgovor. Ona kaže da je odmah nakon saznanja pozvala priju Cecu.

– Bila je presrećna, a uveče smo mi ovde, a oni tamo, okupili prijatelje da proslavimo. Nije bitno da li će biti muško ili žensko, bitno je da je živo i zdravo. To je naše pravilo – kaže Danijela.

– Deca žive zajedno i lepo im je. Nakon svadbe živeće u Beogradu jer ne žele da Cecu ostave samu. Ovde takođe mogu da žive, može se reći da je istina da Veljku dajemo kuću u miraz, ali opredelili su se za veći grad. Njihova odluka za nas je zapovest – kaže Bogdanin tata i ističe da ima zeta za primer. 

 – Bez obzira na to što je ona s Veljkom, nije se promenila, pa nam i dalje pomaže oko farme pilića. Eto, prošlog vikenda je bila ovde i radila je s nama na pijaci. Ranije je uglavnom imala fizički napor, dizala je teške džakove, a ovog puta kao da je predosetila trudnoću, nije se fizički umarala – kaže Bogdanin tata.

Njegova supruga ističe da je s folk zvezdom u sjajnim odnosima, ali da nemaju vremena da se često viđaju:

– Ceca ima koncerte, a mi smo u poslu. Nemamo vremena kao nekad, prošla su ta vremena da se sedi i druži po kućama. Mi se s njima redovno čujemo. Sada smo još vezaniji, imaćemo prinovu, pa će viđanja svakako postati češća. Sada smo familija.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca