Unofficial site

PROVALNIK ŽIVEO U CECINOM PODRUMU Upao joj u kuću, policija ga uhapsila, a on neprekidno ponavljao ove JEZIVE REČI (BLIC)

ceca emisija

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Policija je nedavno na Kipru uhapsila javnosti nepoznatog muškarca koji je provalio u kuću koja je u vlasništvu folk dive. Kada su ga priveli, on je vikao: “Ona je moja žena”.


Ceca
Foto: Printscreen / Instagram
Ceca

Folk diva Ceca Ražnatović nedavno je doživela neprijatnost kada joj je javljeno da je javnosti nepoznat čovek upao u njenu kuću na Kipru. Naime, izvesni O. L. je ušetao u dvorište vile, ušao u kuću i nije nameravao da izađe.

– On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo reagovala. Izvesni O. L. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: “Zašto me hapsite, ovo je moja žena!”, aludirajući na Cecu – rekao nam je izvor koji je upućen u celu priču i dodao:


Foto: cecaraznatovic / Instagram

– On je odmah deportovan za Srbiju, po prijavi koja je podneta protiv njega vidi se da boravi na Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspeli su ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu.

Da je zaista opterećen Cecom toliko da je progoni najbolje pokazuje Instagram nalog izvesnog O. L. On na svom profilu objavljuje fotografije folk dive uz poruke da je jako želi i da sprema svadbu. On je nedavno objavio i fotografiju na kojoj je napisao da se nalazi u Aja Napi uz poruku: “Želim te, Ceki, tako te ludo želim”, a zatim dodao: “Svadba, Svetlana, ljubavi”.


Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Ovim povodom smo pokušali i da dobijemo komentar od folk dive, ali do zaključenja ovog broja u tome nismo uspeli.

Podsetimo, Ceca već nekoliko godina poseduje kuću u Aja Napi na Kipru, u koju odlazi svake godine i koja je za nju prava oaza mira. Ceca je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

– Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući – rekla je svojevremeno Ceca na pitanje kako provodi vreme u kući u Aja Napi na Kipru.


Foto: Nemanja Novaković / RAS Srbija

I Anastasija imala progonitelja

Pevačica Anastasija Ražnatović nekoliko meseci je proživljavala pravu dramu, ali je njenoj agoniji nedavno došao kraj. Naime, policija je uhapsila osobu koja ju je progonila i zbog koje je ćerka folk zvezde Svetlane – Cece Ražnatović proživljavala pravu dramu. Kako se pisalo, ovo lice uznemiravalo je Anastasiju Ražnatović na različite načine, zbog čega ona u poslednje vreme nije mogla ni slobodno da se kreće.

– Anastasija je uznemiravanje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemiravanja, već je čitava porodica bila uznemirena – rekao je tada izvor upućen u čitavu priču.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca