Unofficial site

PRVA BOGDANINA FOTOGRAFIJA SA CECOM I LIDIJOM! SVE TRI U CRNOM: Evo kako je Veljko reagovao na ovo okupljanje! (FOTO)

PRVA BOGDANINA FOTOGRAFIJA SA CECOM I LIDIJOM! SVE TRI U CRNOM: Evo kako je Veljko reagovao na ovo okupljanje! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Od samog početka romanse, Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović se ne razdvajaju. Tako je i relativno rano upoznala njegovu majku, popularnu pevačicu Cecu, u čijem društvu se isprva postidela.

„Ona se postidela kada je ugledala Cecu, ali se ubrzo opustila. Pevačica se oduševila njenom neposrednošću. Posebno joj se dopada to što je vredna i što pomaže roditeljima u porodičnoj firmi. Ceca to izuzetno ceni i zato je Veljku poručila da pazi kako se ponaša, budući da zna da je njen naslednik veliki zavodnik“, rekao je tom prilikom naš izvor.

Bogdana je oberučke prihvaćena u poznatu porodicu, što svakako dokazuje i zajednička fotografija sa Cecom i njenom sestrom Lidijom, Veljkovom tetkom. Okružen omiljenim damama, nije mu preostalo ništa drugo do da se široko nasmeje za slikanje.

foto: Instagram screenshot

Takođe, na raznim okupljanjima popularne porodice Bogdana je rado viđen gost, pa tako i na rođendanu Anastasije Ražnatović, gde su se okupili samo članovi porodice i bliski prijatelji.

Devetnaestog marta tekuće godine pala je i veridba, a sada par planira prvi zajednički odmor, ali i prinovu!

„Bogdana i ja se odlično slažemo, zaista je divna devojka. Ona je moja srećna zvezda i mora pred svaki meč da mi poljubi obe ruke! Mnogo se piše i komentariše naša veza i našim roditeljima se stavljaju u usta reči koje nisu rekli. Zato vam ja sad otkrivam da se nadam da će uskoro biti prinove! Bogdana i ja radimo na tome da dobijemo bebu, a potom će i svadba!“ otkrio je Veljko za Kurir.

(Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KurirKurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca