Unofficial site

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO JE VELIKE ZVEZDE A evo u koju je pevačicu uložio uložio NAJVIŠE, mislio je da će biti druga CECA ali

Jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na javnoj sceni je direktor Grand produkcije Saša Popović zaradio je milionime evra .i iznedrio je veliki broj zvezda, koje su mu danas zahvalne zbog svoje uspešne karijere.

Međutim, Popović je svojevremeno izjavio u koju pevačicu je najviše ulagao, verujući da će zahvaljujući svom glasu naslediti Svetlanu Cecu Ražnatović. Ali, spletom okolnosti, to se nažalost nije desilo.

– Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u „Zvezdama Granda“ pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda – objasnio je Saša Popović.

kurir.rs/Informer

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca