Unofficial site

Severina bi da bude Ceca!

Hrvatska pevačica kopira srpsku folk zvezdu. Prvo angažovala njenog tekstopisca i kompozitora, pa stilistu, pa menadžera, i na kraju uspela da postane njena komšinica na Kipru.

Ceca i Severina

Seve voli sve što Ceca radi!

Hrvatska pevačica Severina Vučković očigledno obožava da kopira najveću balkansku folk zvezdu Svetlanu – Cecu Ražnatović. A dokaza za to ima na pretek. No, počnimo redom. Lepa Dalmatinka prvo je poželela da na svom albumu ima najbolje autore, baš kao i Ražnatovićka. U svojoj ekipi htela je da vidi dugogodišnju Cecinu saradnicu Marinu Tucaković. Uz malo (više) para, uspela je da je privoli da radi za nju. Baš kao i Aleksandra Milića Milija, sa kojim je snimila hit numeru “Lo­la”, koja se našla na njegovom muzičkom projektu “Miligram.”

Pošto je najvažnije Cecine ljude uzela za sebe, na red je došao i neko ko će brinuti o oblačenju. Jer, pesme i izgled su nesumnjivo nešto najvažnije u karijeri jedne muzičke zvezde. To je Ceca odavno shvatila, pa je očigledno i po tome bila uzor godinu dana starijoj koleginici. Nova muza jednog od najboljih srpskih kreatora Zvonka Markovića postala je tako i Severina, koja i dandanas na mnogim događajima oblači njegove glamurozne haljine. Menadžer Raka Marić, koji je organizovao mnoge Cecine turneje, zadužen je i za Severininu karijeru u Srbiji i regionu.

I taman kad smo pomislili da je tu kraj kopiranja, Vučkovićeva nas je iznenadila vezom s nekrunisanim kraljem bakra Milanom Popovićem, koji poseduje kuću na Kipru, tačnije u Aja Napi, gde se nalazi i Cecina vila. Sad je Seve postala i Ražnatovićkina komšinica. Mislite da je dosta? Biće toga još sigurno.

Izvor: Kurir

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca