Unofficial site

SREĆNA ZBOG NASTUPA NA ČUVENOJ PLANINI Ceca Ražnatović rasprodala karte za koncert na Jahorini (BLIC)

CECA 003_231118_RAS foto V Lalic

Foto: V. Lalić / RAS Srbija

Folk diva Ceca Ražnatović 1. decembra nastupiće na Jahorini, a danas je održana konferencija povodom njenog druženja sa tamošnjim obožavateljima.


Foto: RAS Srbija

– Nisam zimski tip, ali volim da sa najbližima odem na planinu. Ići ću i ove godine, sa porodicom. Jako sam srećna zbog nastupa na Jahorini – rekla je Ceca Ražnatović, pozdravivši novinare, koji su se okupili u velikom broju, a kako „Blic“ saznajte, karte su rasprodate.

Ove godine se na Jahorini otvara najsavremeniji sistem veštačkog osnežavanja, 1. decembra, prvi put ikada, a Ceca će baš ovim povodom pevati na čuvenoj planini. Sistem veštačkog osnežavanja koji povezuje 40 km jahorinskih staza u veliku celinu i garantuje minimalno 120 dana skijanja je veliki razlog za slavlje ljubitelja snega, zime, skijanja ali i odlične zabave, po čemu je Jahorina nadaleko poznata.

Uz spektakularni koncert jedne od najvećih zvezda današnjice Olimpijski centar Jahorina za sve posetioce priprema zimsku sezonu vrednu pažnje kada je u pitanju uređenje starih ali i priprema pet novih skijaških staza, kao i svakog segmenta na planini potrebnog za potpuni užitak skijaša.

U toku same zimske sezone planirano je mnogo zabavnih noviteta, od Retro ski openinga uz koncert Crvene Jabuke 15.12., do koncerta Lepe Brene 29.12., ali i Exitovog Festivala 84 koji će sigurno postati tradicionalno jedini zimski festival u organizaciji Exit tima.

Više fotorgafija sa konferencije pogledajte u galeriji.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca