Unofficial site

ŠTA POZNATE LIČNOSTI OČEKUJU OD 2020. GODINE Neka je srećna i berićetna!

Srpska estrada svojim fanovima poželila je srećnu novu 2020. godinu, a evo šta poznate ličnosti očekuju od ovoj godini.  

ACA LUKAS Znam da će mi sve biti savršeno

foto: Luka Šarac

– Zdravlje je najvažnije, sve ostalo će doći samo po sebi. Meni je sve dobro, uvek mi je fenomenalno, i kada nije meni je odlično, samo neka se ovako nastavi. Dok imam ovako dobre i prave fanove i ljude koji me vole, meni nema zime. Pogotovo mi je budućnost svetla kada vidim kakvi su mi kritičari i neprijatelji. Onda sam siguran da će sve u narednoj godini biti savršeno – kaže Lukas.

CECA Čekaju me slavlja

foto: Damir Dervišagić

– Svima želim srećnu novu 2020. godinu. Na prvom mestu zdravlje, sreću i mir. Za mene je godina koja odlazi bila izuzetno lepa i verujem da će i naredna biti još bolja. Moja porodica i ja imamo mnogo razloga za slavlje u godini koja dolazi, a to želim i svim vašim čitaocima – poručuje Ceca.

SAŠA MATIĆ Želim opet na Maldive

foto: Ana Paunković

– Protekla godina za mene je bila veoma radna i uspešna. Za mene je svaki dan Nova godina. Svaki dan je novo društvo, svaki dan se peva. Jeste da je Nova godina malo više euforična, bolje je raspoloženje, ali ja to ne doživljavam posebno. Siguran sam da neću smanjiti obim posla u 2020, ali želja mi je da naredne godine izdvojim više vremena za putovanja. Na primer, voleo bih da opet odem na Maldive – poručuje Saša.

DRAGANA MIRKOVIĆ Da mi bude upola dobra kao 2019.

foto: Damir Dervišagić

Meni je i na privatnom i na poslovnom planu 2019. donela mnogo uspeha, i ako bi sledeća bila upola toliko dobra, biću presrećna. Što se želja tiče, i sebi i drugima pre svega želim dobro zdravlje, ljubav, sreću, uspeh i vreme da u tome svemu uživaju – kaže Dragana Mirković.

(Kurir.rs / Foto:Damir Dervišagić)

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca