Unofficial site

STAVILI TAČKU Ceca i Saša Vidić prekinuli prijateljstvo POSLE 18 GODINA, evo šta je kreator posle svega poručio (BLIC)

Ceca Ražnatović Saša Vidić

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Nekadašnji bliski prijatelji Ceca Ražnatović i Saša Vidić prekinuli su svaki kontakt posle 18 godina poznanstva.


Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Folk diva i modni kreator već nekoliko meseci nisu u kontaktu, prestali su i da se „prate“ i na Instagramu, ali su sve vreme ćutali o svom odnosu.

– Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici – rekao je Saša za „Telegraf“ i dodao:

– Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti.


Foto: Ljubomir Tozev / RAS Srbija

Podsetimo, Ceca je nedavno na spekulacije o prekidu prijateljstva sa Sašom rekla da na njihov odnos nikada niko ne sme da pljune.

– Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje – rekla je folk zvezda.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca