Unofficial site

SVADBENA ZVONA: Četiri VIP venčanja u Beogradu! (FOTO)


Srpska estrada ovog 12. maja postala je bogatija za četiri bračna para, jer su na ludi kamen stale pevačice Goga Sekulić i Nikolina Kovač, voditeljka Danijela Jankov i ćerka bivšeg bračnog i poslovnog dvojca – Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić.

Folkerka Goga Sekulić udala se – kako je Telegraf prvi pisao – u sali hotela „Hajat“ za biznismena Igora Ramovića. Iako je bilo najava da bi joj kuma mogla biti Svetlana Ceca Ražnatović, to se nije dogodilo, ali novopečena gospođa Ramović ipak nije krila sreću.

Njena koleginica, mlada Zvezda Granda Nikolina Kovač svoje venčanje sa kolegom Sašom Kaporom obavila je tajno. Kako piše „Svet“, par je odlučio da se venča pre nego što postanu roditelji, pošto se zna da Nikolina treba da postane majka, upravo krajem maja.

Ćerka Slađe i Đoleta Đoganija, Silvija, udala se za svog dugogodišnjeg momka Branislava. Kako piše „Pulsonline“, crkveno venčanje bilo je zakazano za 15 časova ali je kasnilo, a par se u 15.15 pojavio u beloj kočiji. Venčanje je počelo u 15.30, a svabda je bila u restoranu „Da Vinči“ pored Dunava.

Inače, Silvija je u četvrtom mesecu trudnoće.

Takođe, danas se udala i voditeljka TV „Prva“ Danijela Jankov, i to za svog kolegu sa ove televizije, glumca Stefana Buzurovića. Ovaj par, koji očekuje prinovu, crkveno venčanje imao je u Sabornoj crkvi u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca