Unofficial site

Svetlana Ceca Ražnatović: Ako sa trideset nisam mogla glasno da se smejem i plačem, radujem se što to mogu sada

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u nedelju je proslavila rođendan u jednom beogradskom restoranu, a sada iskreno otkriva kako vidi život u cipelama jedne četrdesetpetogodišnjakinje.

I dok mnoge žene kažu da novo poglavlje u životu žene počinje od 45. godine, Ceca odgovara da li je tako u njenom slučaju:

– Apsolutno. To su godine kada se žene posvećuju sebi jer su ostvarene na svim drugim poljima. Uspešne su u svom poslu i nastavljaju da idu ka tom putu, potom imaju decu koja vode svoje živote i tada se trude da se posvete sebi. Žene sa kojima sam razgovarala, a koje su prešle moje starosno doba, kažu da su upravo u tim godinama doživele vrhunac, jer su postavile da im život bude onakav kakav žele. Slažem se sa njima, jer tada vam nije bitno da li imate kilogram više, već da se osećate dobro i ispunjeno. Samim tim ste ispunjeni na svim poljima. To ne znači da sebe treba zapustiti, naprotiv, u mom slučaju idem na masaže, izlazim sa prijateljima, sve je to sastavni deo mog života, samo što sam poslednjih meseci svu snagu usmerila ka sebi – kaže Ceca Ražnatović za “Blic”.

Na pitanje da li danas ima potrebe da se dokazuje u životu, ona iskreno kaže:

– Nemam razloga, na svim poljima sam se dokazala kao pravi lav. Prestala sam da pratim model po kom bi trebalo da se ponašam jer smatram da svako ljudsko biće koje hoda ovom planetom ne mora u svakom trenutku da se opterećuje nekim postulatima po kojima drugi misle da treba živeti. Da, ako ste mladi i treba da izgradite sebe, ali kako godine odmiču za tim nema potrebe. Ako sa trideset nisam mogla glasno da se smejem i plačem, radujem se što to mogu sada. Volim što danas mogu živeti punim plućima, bez ikakvih stega.

Za njenu lepotu godine su samo broj, a prema njenim rečima, samo dva faktora su zadužena za njen mladalački izgled, jer, primetili smo, kako godine prolaze, ona izgleda sve mlađe.

Objava koju deli C E C A (@craznatovic_official) dana 23. Apr 2018. u 12:41 PDT

– U mom slučaju za to je zadužena genetika i redovno negovanje. Sa godinama svaka žena drži do sebe i želi da izgleda lepo, a nikako dvadeset godina mlađe. Doduše, da se ne lažemo preterano, svaka dama u mojim cipelama želela bi to, ali od godina se ne može pobeći – kaže najveća balkanska zvezda.

Ona često ističe da je ljubav važna u životu, ali i ima jasan stav o tome da li su godine bitne za to.

– Ne. Prava ljubav ne zna ni za vreme ni za godine. Znate kako kažu: “Za pravu ljubav nikada nije kasno”. Veoma je bitno kada ljudi prerastu komplekse iz mladosti i kada shvatimo šta stvarno želimo u životu kada je ljubav u pitanju. Onog momenta kada naučimo da volimo i poštujemo sebe, a to se upravo dešava u ovom mom životnom periodu, onda izgradimo unutrašnji mir, a samim tim sposobni smo da volimo ljude koji to zaslužuju – objašnjava Ceca Ražantović.

The post Svetlana Ceca Ražnatović: Ako sa trideset nisam mogla glasno da se smejem i plačem, radujem se što to mogu sada appeared first on Story.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca