Unofficial site

Svetlana Ceca Ražnatović iskreno: Imam VELIKI PROBLEM (Story.rs)

Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od retkih pevačica koja može da se pohvali 30 godina dugom i više nego uspešnom karijerom u koju je utkala mnogo truda, rada i emocija.

Za portal Pink.rs pevačica je iskreno progovorila o svojim mlađim kolegama, duetskim pesmama, ali i radu na novom albumu i koje joj probleme on stvara.

– Ja ne nameravam još da idem u penziju (smeh) – rekla je Ceca na pitanje koga vidi kao svoju naslednicu a da to nije njena ćerka i dodala:

– Ima toliko mladih i talentovanih pevača da ja ne mogu da se opredelim u ovom momentu. Ta deca toliko rade na sebi i trude se i grizu i zdravo su ambiciozna što se meni jako dopada jer bez rada i bez truda ne možeš napraviti ništa u životu. A i poznata sam po tome da volim da podržim mlade i nemam problem sa tim. Ne bih nikad da izdvajam, ali više puta sam znala da pohvalim te mlade kad ih upoznam i čujem uživo, tako da to neka bude odgovor – rekla je Ceca.

Na pitanje sa kim bi volela da snimi duet, a da to do sada nije uradila, Cecin odgovor nas je malo iznenadio:

– Ni sa kim! Ja sam snimala uglavnom duete sa ljudima sa kojima se privatno družim. Ne znam, o tom potom, ako se desi neka pesma, videćemo. Nisam neko ko planira neku dalju budućnost, više sam na one kraće staze – kroz smeh kaže pevačica.

Na kraju, ona je otkrila da vredno radi na albumu, ali da ima veliki problem kada je on u pitanju:

– Radim na albumu, prikupljam materijal, ja ne obećavam nešto što ne mogu da ispunim. Iskrena da budem, imam veliki problem, kriza je u autorstvu, čekam da se pojavi nešto što će pomeriti stvari a da opet ostanem dosledna svom stilu. I Marina se sad povratila i radi intenzivno, pa tako udruženim snagama smo jače – zaključila je Ceca.

Izvor: pink.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca