Unofficial site

UGLANCANO KAO U APOTECI, A OPREMLJENO PO TOP STANDARDIMA! Evo kako žive naše pevačice: Sve pršti od LUKSUZA!

UGLANCANO KAO U APOTECI, A OPREMLJENO PO TOP STANDARDIMA! Evo kako žive naše pevačice: Sve pršti od LUKSUZA!

Foto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković

Pojedine domaće zvezde rado su otvorile vrata svojih porodičnih domova, te otkrile kako su uredile životni prostor. Po svemu sudeći, malo šta su prepustile slučaju, a osim što je čisto „kao u apoteci“, sve i pršti od luksuza!

Kod Nataše Bekvalac sve je „skockano“ na najmoderniji način, a tu su i dečije sobe – kao iz bajke za njene mezimice. Inače, pevačica je prestonicu zamenila je salašem u Čeneju, gde već mesecima živi sa ćerkama Hanom i Katjom. Plac poseduje veliko dvorište gde se nalazi i manji bazen u kojem tokom leta deca obožavaju da uživaju.

„Moja porodica i ja već dugo imamo plac. Između ostalog na ovom mestu je bila stara kuća koja je, nažalost, prestara i u njoj ne može da se živi. Ona je srušena, pa smo došli na ideju da sagradimo novu, jer je ovo mesto koje je počelo da okuplja porodicu, te smo hteli da imamo neko mesto gde bi mogli da živimo i provodimo vreme, kao i da dovodimo prijatelje i širu porodicu“, rekla je Nataša jednom prilikom, navodeći da su svi porodično veoma društveni.

foto: ATA Images

Lepa Brena je ponosna vlasnica velelepne kuće na Bežanijskoj kosi. U dvorištu gde se nalaze dve kuće, u jednoj živi sin Viktor, dok u većoj kući uživaju Brena i Boba Živojinović. Kuća ima i bazen, a tokom leta tu često znaju da okupe prijatelje. Inače, glavni majstor u kuhinji je Boba, dok Brena voli da uživa u čitanju knjiga, jogi, gledanju filmova i razgovorima sa porodicom.

„Jedna kuća služi kao poslovni prostor, u drugoj je tursko kupatilo, bazen, ima jedna za poslugu… Prva postavka ‘Zvezda Granda’ živela je kod Brene. To ljudi ne znaju. Sva deca koja nisu bila iz Beograda, a takmičila su se, spavala su kod nje“, ispričao je jednom prilikom jedan pevačicin komšija, dok je drugi dodao: „Prvi ministar u privatnom sektoru, profesor Đukić, bio je vlasnik ove kuće, koja je sada Brenina. Prodao im ju je za milion maraka. Danas kuća vredi mnogo više jer je Brena kupila još zemlje i sada ima oko pola hektara placa.“

foto: Damir Dervišagić

Ana Bekuta svaki detalj je uredila kako njoj odgovara, ali najvažnije mesto u stanu je posvetila svom izabraniku Milutinu Mrkonjiću. Pevačica ima veliki dnevni boravak sa trpezarijom, a sve je uglancano tako da se osećate kao da ste u apoteci. Zeleni detalji su najprisutniji.

„Dala sam sve što sam imala. I dan danas grcam zbog ovog stana. Kamo sreće da mi je ovo Milutin poklonio“, rekla je jednom Ana.

foto: ATA Images

Malo ko nije upućen u to ko stanuje u velepnoj vili u Ljutice Bogdana – a Svetlana Ceca Ražnatović često u javnosti zna da kaže da najveći deo vremena provodi upravo kod kuće. Ona, kako se navodi, ima svoj apartman koji je opremljen po najvećim svetskim standardima, a zajedno sa njom u domu žive njena deca Anastasija i Veljko.

U jednom delu porodičnog doma, Ceca ima i spa centar gde se nalazi veliki bazen, parno kupatilo, manji frizerski salon, kao i prostorija za masiranje. Vila poseduje lift i odvojeni deo za porodična slavlja.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca