Unofficial site

„VENČANJE MI NIJE PRIORITET“ Anastasija iskreno o udaji, otkrila i zbog čega još neće snimiti duet sa Cecom (BLIC)

Anastasija rodjendan 003_300519_RAS foto M Ilic

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Iako je ispunjena i srećna na emotivnom planu, mlada pevačica Anastasija Ražnatović kaže da još ne razmišlja o tome da stane na „ludi kamen“.


Anastasija Ražnatović
Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Anastasija Ražnatović

Anastasija je u skladnoj vezi sa izabranikom Đorđem, sa kojim je otpočela i zajednički život, međutim brak joj za sada nije prioritet.

– Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome – rekla je Anastasija kroz smeh za portal Pink.rs.

Nakon velikog uspeha singlova „Savršen par“ i „Rane“ ona uveliko radi na svom prvom albumu.


Foto: U. Arsić / RAS Srbija

– I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni – navela je pevačica i dodala da za sada nema u planu da snimi duet sa mamom Cecom, ali da ne isključuje mogućnost da se to desi u budućnosti:

– Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca