Unofficial site

“VENČANJE MI NIJE PRIORITET” Anastasija iskreno o udaji, otkrila i zbog čega još neće snimiti duet sa Cecom (BLIC)

Anastasija rodjendan 003_300519_RAS foto M Ilic

Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Iako je ispunjena i srećna na emotivnom planu, mlada pevačica Anastasija Ražnatović kaže da još ne razmišlja o tome da stane na “ludi kamen”.


Anastasija Ražnatović
Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Anastasija Ražnatović

Anastasija je u skladnoj vezi sa izabranikom Đorđem, sa kojim je otpočela i zajednički život, međutim brak joj za sada nije prioritet.

– Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome – rekla je Anastasija kroz smeh za portal Pink.rs.

Nakon velikog uspeha singlova “Savršen par” i “Rane” ona uveliko radi na svom prvom albumu.


Foto: U. Arsić / RAS Srbija

– I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni – navela je pevačica i dodala da za sada nema u planu da snimi duet sa mamom Cecom, ali da ne isključuje mogućnost da se to desi u budućnosti:

– Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.