Unofficial site

ŽENA MI JE LAGANA, ALI MAJKA I OSTALE ŽENE U KUĆI! Veljko otkrio ko mu je GLAVNI navijač, a ono što je rekao o sinu je DIRLJIVO

Bokser Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, pričao o tome koliko mu teško pada što se zbog korone ne održavaju bokserski mečevi, pa otkrio da mu je žena Bogdana glavni navijač.

„Bio bih presrećan kada bi dozvolili da se odigra državno prvenstvo. Moja žena je lagana, ali majka i ostale žene u kući… Žena me prati na mečeve“, rekao je Veljko.

Veljko je kao mali voleo da peva zajedno sa svojom sestrom Anastasijom, voli i dan danas da se lati mikrofona, ali nikada nije pomišljao da pođao stopama  majke jer smatra da u boksu može mnogo više da pruži.

– I dan danas volim da pevam, volim da se uhvatim mikrofona da pevam kad popijem jednom u godinu dana. Ali nikada nisam imao aspiracije da pravim karijeru od toga, smatram da mogu mnogo više da napravim od ovoga. Ne bih bio srećan i ispunjen, da ne radim ono što radim. Trenirao sam fudbal 7 godina, pa sam počeo drugačije da razmišljam od saigrača, nisam hteo više da budem u društvu za koje smatram da nije moje – istakao je Ražnatović. Na samom kraju razgovora Veljko je pričao i o svom sinu Željku i svakodnevnoj radosti koju mu on donosi.Glavni razlog sreće mi je u životu i svaki dan imam čast da budem otac jednog deteta – rekao je Veljko u emisiji „Whatzuuuup“ .

foto: Printscreen/Instagram

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca