Unofficial site

CECA RAŽNATOVIĆ: 9 godina su me mrcvarili, sad treba da živim!


Da sam bila bučnija i da sam se branila od kojekakvih napada, možda bih bolje prošla u životu i ne bi mi lepili kojekakve etikete, rekla je pevačica

Detaljnije...

7 komentara

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Niko ti nista nemoze, jer u dobru i u zlu imas familiju koja te podrzava…..sta je najvaznije ….ljudi kao ja, koji vole tebe kao osobu ce uvek da stoje iza tebe, a ostali nisu te vredni! Pozdrav iz Beca

  • Добар дан! Моје име је Кирил и ја – велики фан српске (и све бивше Југославије) мусиц из Москве – за мене, укључујући, волите своје песме, а ја мислим да си најлепша певач на Балкану.
    Редовно гледају ТВ Србија и друге земље бивше Југославије преко сателита „тањира“ и пишу сами на DVD концерата и музичких спотова. 30. августа сам написао телевизију РТРС ваш концерт у Сарајеву, али очигледно зато што је уживо, није било натпис са именима од песама. Тако да имам велику захтев за вас – ако није тешко, пошаљите ми e-mail tracklist ове емисије – на Интернету на ову тему, нисам могао да нађем ништа!
    Много хвала унапред!
    Желим вам успех и надам се да ће једног дана ћете доћи на турнеји у Москви!

  • Kao psihijatar posmatrajući Svetlanu tokom prethodnih 15god, smatram da se držala kao prama dama i da se izgradila kao ličnost. Ispravan je stav da se ne upušta u polemiku koja je deo malograđanskog sveta i da ima nivo ispod koga se ne spušta ni po koju cenu. Poštujem Svetlanu jer karijeru nije gradila na skandalima već na kvalitetu i profesionalizmu. Što se tiče napada i zlih jezika tome smo izloženi svi koji smo makar malo odskočili od proseka u ma čemu. Meni se dopada Svetlanin imidž majke i udovice Željka Ražnatovića, kada bi bio u mogućnosti da je vidi i čuje verujem da bi bio ponosan.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca