CECA RAŽNATOVIĆ: 9 godina su me mrcvarili, sad treba da živim!


Da sam bila bučnija i da sam se branila od kojekakvih napada, možda bih bolje prošla u životu i ne bi mi lepili kojekakve etikete, rekla je pevačica

5. February 2014 - 13:08h | Ceca Press 7 Komentara

7 Komentara

 1. marijo
  17. June 2014 - 13:11

  Zasto ovu zenu ne ostave na miru

 2. spegel
  24. June 2014 - 08:35

  Lep dan Ceco, civo,spegel, ljubljana, slovenj gtadec,slovenia
  lp civo

 3. Jelena Milosavljević
  19. August 2014 - 18:42

  Kao psihijatar posmatrajući Svetlanu tokom prethodnih 15god, smatram da se držala kao prama dama i da se izgradila kao ličnost. Ispravan je stav da se ne upušta u polemiku koja je deo malograđanskog sveta i da ima nivo ispod koga se ne spušta ni po koju cenu. Poštujem Svetlanu jer karijeru nije gradila na skandalima već na kvalitetu i profesionalizmu. Što se tiče napada i zlih jezika tome smo izloženi svi koji smo makar malo odskočili od proseka u ma čemu. Meni se dopada Svetlanin imidž majke i udovice Željka Ražnatovića, kada bi bio u mogućnosti da je vidi i čuje verujem da bi bio ponosan.

 4. Kirill
  5. September 2014 - 12:46

  Добар дан! Моје име је Кирил и ја – велики фан српске (и све бивше Југославије) мусиц из Москве – за мене, укључујући, волите своје песме, а ја мислим да си најлепша певач на Балкану.
  Редовно гледају ТВ Србија и друге земље бивше Југославије преко сателита “тањира” и пишу сами на DVD концерата и музичких спотова. 30. августа сам написао телевизију РТРС ваш концерт у Сарајеву, али очигледно зато што је уживо, није било натпис са именима од песама. Тако да имам велику захтев за вас – ако није тешко, пошаљите ми e-mail tracklist ове емисије – на Интернету на ову тему, нисам могао да нађем ништа!
  Много хвала унапред!
  Желим вам успех и надам се да ће једног дана ћете доћи на турнеји у Москви!

 5. Tanja
  16. November 2015 - 18:57

  Niko ti nista nemoze, jer u dobru i u zlu imas familiju koja te podrzava…..sta je najvaznije ….ljudi kao ja, koji vole tebe kao osobu ce uvek da stoje iza tebe, a ostali nisu te vredni! Pozdrav iz Beca

 6. Marko
  6. May 2016 - 17:25

  Ceca lepo peva , i doro žena.:-):-):-):-)

 7. Arkan II
  7. September 2016 - 23:06

  Ceca je legenda narodne muzike.Volim njene pesme

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam