Unofficial site

Aleksandar Milic digao ruke od Cece!

Iako su se svi nadali da će se u junu pojaviti dugoočekivani album najveće srpske zvezde Svetlane – Cece Ražnatović, sva je prilika da to toga neće doći!

Ceca i Aleksandar Milic Mili

Kako „Alo!“ saznaje, njen kompozitor Aleksandar Milić Mili obustavio je rad na novim pesmama zbog optužnice protiv pevačice, a kako se priča, Mili je odustao od rada na Cecinom albumu jer ne želi da gubi vreme i novac dok je pevačica „na pauzi“.

Mili i Ceca su se nedavno pomirili i odlučili da obnove saradnju, pa je tako dobio zaduženje da radi skoro ceo album. Čak su zajedno preslušali numere koje je Ražnatovićeva sakupila u vreme dok nisu sarađivali, ali je Milić od većine odustao i rekao joj da želi da napravi album po svom ukusu. Neke od tih pesama su vraćene, neke je Ceca poklonila kolegama, poput numere „Nema duge posle tuge“, koja je završila kod Romane.

Međutim, kada je podignuta optužnica protiv Ražnatovićeve, Aleksandar je odlučio da je stavi na „stend baj“. Čeka da se razreši situacija – priča za „Alo!“ izvor blizak kompozitoru i dodaje da je Miliću trenutno glavna preokupacija nešto sasvim drugo.

Ne razmišlja o Cecinom albumu, već priprema novo izdanje „Miligrama“ i sada mu je to najbitnije. Nekim svojim bliskim saradnicima, kako se priča, objasnio je da ne želi da gubi vreme i novac, pošto je pitanje kada će Ceca odlučiti da uđe u studio i kako će se situacija uopšte razrešiti – dodao je naš izvor.

Kako bismo dobili komentar Aleksandra Milića, pozvali smo ga, i u prvi mah nam je rekao da ne želi da daje nikakve izjave, ali je kada je čuo pitanje ipak odgovorio.

Nisam ni počeo da radim na Cecinom albumu! Kada bude mogla, krenućemo, jer to sve zavisi od situacije u kojoj je trenutno – rekao je Mili i time završio razgovor, ne dozvolivši da ga pitamo kakve veze ima Cecina situacija sa njegovim radom jer je moguće raditi pesme čak i kada je optužnica podignuta.

Podsećanja radi, Ražnatovićeva i Milić su pre nekoliko godina posvađali, kako se pričalo, zbog velike sume koju je kompozitor tražio od nje. Ovu priču ni jedno ni drugo nisu komentarisali, ali je činjenica da nisu bili u kontaktu donedavno, kada ih je pomirila Marina Tucaković ne bi li što pre počeli rad na novom albumu.

Ceca bez komentara!

U želji da saznamo da li je Ceca Ražnatović upoznata sa informacijom da Mili nije napisao nijednu pesmu za nju niti to planira u doglednoj budućnosti, te da li je u dogovoru sa njom obustavio rad na albumu, pozvali smo PR službu folk zvezde, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

Izvor: Alo

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca