Unofficial site

„Ostavite Cecu na miru“

Jedan od najpopularnijih folk pevača Aleksandar Vuksanović – Aca Lukas javno je osudio sve one koji su podigli optužnicu protiv Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca i Aca Lukas

Sada ću otpevati pesmu „Beograd”, u znak podrške mojoj prijateljici, koju progone već godinama. Istoj toj mafijaškoj vlasti koja je goni poručio bih da se pohapse prvo međusobno, znaju oni da za to ima milion razloga, a onda hapsite sve ostale, mamu vam je*em! – revoltirano je i iz srca rekao Lukas, misleći na sve one koji terete Cecu za nelegalnu prodaju fudbalera i posedovanje oružja.

Nakon toga Lukas je otpevao jedan od najvećih Cecinih hitova „Beograd”, a od publike je dobio ogroman vrisak i aplauz podrške.

Ovo je prva javna podrška pevačici, a iako mnoge kolege prećutno opravdavaju ili ne sve što joj se događa, retko ko bi smeo to da kaže javno, naročito pred više hiljada ljudi u publici.

Ovaj koncert majstor bio je, pored pevačice Mire Škorić, jedan od retkih pevača koji su Ceci pružili javnu podršku i kada je pre osam godina bila u zatvoru.

Oni su i tada bez bojazni izneli svoje mišljenje i optužili vlast da je pevačica nepravedno zatvorena. Iako se Ceca trenutno nikome ne javlja ne telefon i vreme provodi u krugu porodice, brojne poruke podrške kako kolega tako i fanova pristižu na njen mobilni telefon, ali i na različite Cecine profile na internetu.

Izvor: Scandal

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca