Unofficial site

Anastasija Ražnatović otkrila zbog čega često kupuje u KINESKIM BUTICIMA, a iznenadiće vas ko je od bližnjih najviše KRITIKUJE (BLIC)

anastasija raznatovic foto zoran ilic (2)

Foto: Z. Ilić / RAS Srbija

Pevačica iskreno za „Blic“ otkriva da je nije sramota da se snabdeva u kineskom butiku, gde pronalazi sve potrebne sitnice za kuću.


Foto: Nemanja Novaković / RAS Srbija

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović ima svega dvadeset godina, a nedavno su je paparaci snimili kako kupuje u kineskoj prodavnici, što niko nije očekivao. Kako je „Blic” juče pisao, Ražnatovićeva je pazarila dasku za peglanje. Ona se nakon tih priča pojavila na jednom prestoničkom događaju na kom je izgledala besprekorno, te nismo mogli a da je ne upitamo kako je reagovala kada je ugledala snimke na kojima je praćena puna dva dana i na kojima je viđena u kineskom butiku.

– Iskrena da budem, toliko su se dobro sakrili da ih nisam ni u jednom momentu videla. Tek kada je usledila najava, videla sam šta su snimili, smejala sam se i prepričavala s drugaricom da nisam mogla da očekujem da će me uopšte snimiti – rekla je Anastasija i istakla da redovno pazari u toj prodavnici:

– Što da ne, mene nije sramota da kupujem kod Kineza. Verujte, tamo mogu da se pronađu super stvari. Uostalom, svi znamo da se sve proizvodi u Kini. Ušla sam da kupim neke stvari koje su mi potrebne, kao što to čini većina ljudi. Imaju najosnovnije stvari koje su jeftine. Zašto ne bih otišla i pogledala? Iskreno, često svratim kada treba da kupim neke sitnice za kuću u tu prodavnicu – objasnila je Anastasija, koju je, podsećamo, slikala ekipa emisije “Paparaco lova“.


Foto: youtube

Na pitanje šta je tačno pazarila, otkrila je:

– Kupila sam dasku za peglanje i još neke sitnice.

Tokom intervjua dotakli smo se novog spota “Rane”, za koji kaže da nije očekivala da će biti toliko veliki hit.

– Nisam očekivala toliku popularnost. Očekivala sam samo da će pesma biti uspešna jer smo se svi potrudili da sve bude savršeno. Prezadovoljna sam reakcijama i radujem se da do kraja meseca uđem u studio i snimim treću pesmu – rekla je Anastasija.


Foto: Nemanja Novaković / RAS Srbija

Ona je istakla i da joj je mama, Svetlana Ražnatović, najveći kritičar.

– Mama, valjda je to normalno. Najbolje me zna – izjavila je Anastasija.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca