Unofficial site

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OTKRIVA SVOJE PLANOVE: S nastupima krećem tek sledećeg leta!

Anastasija Ražnatović za samo tri dana, koliko je prošlo otkako je objavila singl „Savršen plan“, napravila je pravi estradni bum.
Cecina ćerka za svoj prvenac dobija samo pozitivne komentare, a njen saradnik Darko Dimitrov poručuje da će ona uskoro biti spremna i da pokori svet. Njena majka je veoma ponosna, što je i istakla na Instagramu, a podršku su joj pružile i njene kolege.

Dvadesetogodišnja Anastasija, koja je već od svog imena napravila ozbiljan brend, u intervjuu za Kurir kaže da još mnogo toga treba da nauči o muzici, kao i da će raditi na sebi jer želi da napreduje.

Tvoja prva pesma, za koju su snimila i spot, konačno je objavljena. Veliki broj pregleda i komentara je dokaz da si napravila pravi bum. Kako si ti zadovoljna i da li je to pravac kojeg ćeš se držati?
– Više sam nego zadovoljna. Ponosna sam na rezultat, prema analitici Jutjuba, za svega 13 sati pesmu je preslušalo više od milion ljudi. To samo govori da se radi o impozantnom rezultatu. S druge strane, komentari koji stalno stižu govore da sam i te kako uradila dobru stvar, na šta sam posebno ponosna.

foto: Printscreen

Veliku pažnju izazvao je maneken kog si angažovala. Kako je došlo do saradnje s njim?
– Tokom puta u Skoplje, gde sam snimila pesmu u studiju Darka Dimitrova, pokušala sam preko internacionalne agencije da pronađem manekena čiju sam karijeru pratila poslednjih meseci. Pošlo mi je za rukom, a moj tim je potom pozvao Pedra i o svemu smo se dogovorili za kratko vreme. Tokom njegovog boravka u Beogradu bila sam pravi domaćin koji mu je pokazao sve lepote grada, a obećao je da će ponovo doći na duže. Bio je s porodicom i oni su ostali fascinirani gradom. Svi smo u kontaktu, a Pedro mi je rekao da je sve savršeno ispalo.

Pesma je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama. Koliko te zanimaju komentari, da li imaš vremena da ih čitaš i šta te najviše iznervira?
– Pokušavam sve da pročitam i svima da odgovorim. Nije bilo nikakvih negativnih komentara, više ih je zanimalo kakvi su mi planovi za dalju karijeru, ali o tome možemo da pričamo sledeći put. Zanimljivo je da su mnogi ljudi u pesmi pronašli momente iz ljubavnog života koje su doživeli.

foto: Damir Dervišagić

Da li ćeš nastupati po klubovima? Da li već dobijaš ponude i gde najviše?
– Kada je o nastupima reč, odlučila sam da će do toga doći kad izdam još nekoliko pesama i dobro uđem u kondiciju. Kao pevač morate da imate odličan repertoar i da budete u treningu. Visinske pripreme ću otpočeti krajem godine, a sledećeg leta se možda vidimo na nekom nastupu. Do tada vas očekuje još nekoliko pesama.

Šta su ti mama, brat i dečko rekli kad su prvi put čuli pesmu?
– Brat je taj koji ima neverovatan talenat za pisanje pesama. Nekoliko meseci sam radila na pisanju pesme, pokazala je Veljku i on je bio oduševljen. Rekao mi je da bi nešto malo izmenio, i ja sam ga poslušala. Potom je došao red na mamu, koja se tekstom oduševila i na kraju je sa mnom pošla u Skoplje. U studiju smo promenili još nekoliko reči i sve je bilo spremno za snimanje.

O Ceci
Bez mame ne bih mogla ništa

Tvoja mama Ceca je karijeru počela jako mlada, kakve savete ti daje?
– Uglavnom je to vezano za način pevanja. Kako određeni deo da otpevam, na koje stvari moram da pripazim i da uvek u pevanju moram da dam sto odsto sebe. Naravno da odluke donosim sama što se svega tiče, ali bez njenih saveta ne bih mogla ništa. Ipak je iza nje 30 godina iskustva, a svako bi voleo da pored sebe ima takvu osobu kao što je moja mama.

Ljiljana Stanišić/ foto: Youtube printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KurirKurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca