Unofficial site

BIVŠA DEVOJKA CECINOG BOGDANA PREŽIVALA HOROR! Manijak je napao s leđa, spržio joj lice KISELINOM, oštećen joj i vid! JEZIVO

BIVŠA DEVOJKA CECINOG BOGDANA PREŽIVALA HOROR! Manijak je napao s leđa, spržio joj lice KISELINOM, oštećen joj i vid! JEZIVO

Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva, Printskrin

Bogdan Srejović, dečko Svetlane Cece Ražnatović, posle razvoda od Zorane Tasovac, sa kojom je bio u braku i sa kojom je dobio ćerku, bio je vezi sa arhitekticom i dizajnerkom Vladanom Radosavljević, s kojom se zabavljao do 2018. godine, saznaje Kurir.

Vladanu je krajem 2016. nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila kiselinom po licu. Kako naš sagovornik kaže, nju je Bogdan ostavio ispred zgrade, a dok je on parkirao automobil, manijak je iskoristio priliku i napao je s leđa. Srejović je, čim ju je video da leži na podu, Vladanu odvezao u Urgentni centar, a ona je zadržana u bolnici sa opekotinama šestog stepena i oštećenim vidom. Inače, u tom periodu nepoznata osoba napadala je devojke po centru Beograda i radila im identične stvari, te se pretpostavlja da je i Vladana bila jedna od njegovih nasumičnih žrtvi.

Nakon teškog perioda, uspela je da se oporavi, a velika podrška bio joj je upravo Bogdan. Dve godine nakon incidenta ona se prisetila ovog događaja i objavila na Instagramu kako je izgledala posle napada.

– Mesec decembar (kažu mesec praštanja), tačno dve godine od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od „N. N. napadača“. Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli, kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među žive i što sam se skoro pa oporavila. Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobednika. Ovom prilikom pokušavam da oprostim i sažalim tog jadnika/jadnicu kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga/ju je usrećila svaka moja opekotina šestog stepena, izgorena i spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid na oku i svi ti zalogaji hrane na cevčici. Ali sve prođe i isceljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje – napisala je ona.

štampano izdanje 19.1.2021.
foto: Kurir

kurir.rs/J.S.

BONUS VIDEO

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca