Unofficial site

BOGDANA SVEKRVI NAJVIŠE VERUJE! Veljkova žena ne da pare na DADILJE, evo ko će joj sve čuvati SINA ŽELJKA!

Bogdana Ražnatović uživa u trudničkim danima, svi je maze i paze, a posebno svekrva Svetlana Ceca Ražnatović, koja jedva čeka da joj se rodi unuk Željko.

Naime, Veljkova žena ne krije da joj svekrva u svemu pomaže i da joj je najveća podrška. Zbog toga i ne čudi što ona, osim Cecine podrške, ne želi ničiju pomoć oko deteta kada se u maju porodi.

foto: Dragana Udovičić

„Ceca je već angažovala za Bogdanu nutricioniste i kuvare kojima veruje i koji za nju rade godinama kako bi porođaj prošao lako, međutim, Bogdana insistira da joj Ceca bude glavna podrška i oko svega ostalog“, kaže izvor za Skandal.

„Snajka je izrazila želju da se sa Cecom sve dogovori i da se ona pita za sve. Bogdana je čak i naglasila da ne želi dadilju. Rekla je Veljku: „Ma kakva dadilja, pa ja u Cecu imam najviše poverenja, a tu su mi i Lidija i Anastasija. Nema potrebe da nam dete neko drugi uspavljuje i presvlači ako mi nismo tu, kad imamo njih. Pa Ceca je odgajila tebe i Tasu. Lidija ima četvoro dece i šta sad pored njih dve da plaćam dadilje, ne dolazi u obzir. Uz sve vas i moje sestre i majku, ja sam srećna žena“, prepričava izvor.

„Veljko se, naravno, složio sa Bogdanom, a posebno ga je ganula kad je rekla da u Cecu ima najviše poverenja jer u životu nije upoznala tako veliku ženu koja, pored sve svoje slave, uvek ima vremena za druge, požrtvovana je i normalna, obična žena iz naroda koja čak ima vremena i za ljubimce“.

Podsećamo da se Bogdana od samog starta svidela Ceci, koja nikada nije krila oduševljenje kada je njena snajka u pitanju. Njoj je najbitnije da se ona i Veljko lepo slažu i uvek je tu da ima pomogne šta god im zatreba.

Veljko sinu oprema sobu! Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko meseci i slobodno vreme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za naslednikovu oazu:

– Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje deteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je rešio da potpuno odmeni Bogdanu i da većinu obaveza reši sam kako se ona ne bi mučila.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca