Unofficial site

OGLASILA SE CECA O ARKANOVOM UBICI: Božja je pravda da robija u Srbiji, nadam se da će TRULITI u zatvoru do KRAJA ŽIVOTA

OGLASILA SE CECA O ARKANOVOM UBICI: Božja je pravda da robija u Srbiji, nadam se da će TRULITI u zatvoru do KRAJA ŽIVOTA

Foto: Profimedia, Reuters, Damir Dervišagić

Udovica Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ražnatović, prokomentarisala je ekskluzivno za Kurir vest da će Arkanov ubica Dobrosav Gavrić biti izručen Srbiji iz Južnoafričke Republike, i da se čeka samo potpis tamošnjeg ministra pravde.

– Hvala Bogu da će konačno da plati za zlodelo kojim je moju i još dve porodice zavio u crno! Božija je pravda da robija u zemlji u kojoj je i počinio zločin i iz koje je pobegao kao poslednja kukavica! Nadam se da će do kraja svog života truliti u zatvoru i da će imati dovoljno vremena da se iznova i iznova suočava sa svojim nedelima – kazala je Ceca u ekskluzivnoj izjavi za Kurir.

Da podsetimo, magistrativni sud u Kejptaunu prošle nedelje doneo je odluku da Gavrić može biti izručen Srbiji, a portparol Nacionalnog tužilaštva Erik Ntabazalila rekao je da je odluka „došla uprkos njegovom protestu da je osuđen po političkoj liniji i da strahuje za svoj život ukoliko bude poslat u Srbiju“.

– Sud je sve te navode predao u ruke ministru pravde i nadležnim ustanovama, a oni će doneti konačnu odluku – rekao je Ntabazalila.

Dobrosav Gavrić imao je 23 godine kada je prišao komandantu Srpske dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara 2000. godine u tadašnjem hotelu „Interkontinental“ i pucao u njega, Milenka Mandića Mandu (44) i Dragana Garića (47).

Gavrić, koji se osuđen na 35 godina robije zbog ubistva Arkana, Mandića i Garića, 2006. godine dao se u bekstvo kako bi izbegao zatvorsku kaznu. Koristeći lažno ime Saša Kovačević, on je 2007. godine ušao u Južnoafričku Republiku (JAR) preko Italije i Ekvadora. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina.

Kurir.rs

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca