Unofficial site

Ceca će moći da reklamira album na „fejsbuku“!!!

Ceca

Pored privilegije da zatvorsku kaznu odleži u sopstvenom domu, Svetlana – Ceca Ražnatović će imati i mogućnost da svoj album „Ljubav živi“ promoviše preko internet mreže „fejsbuk“!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Ražnatovićeva će svakodnevno moći da komunicira sa svojim fanovima i otkriva im kako provodi zatvorske dane.
– U kućnom zatvoru, Ceca ima pristup internetu i nema razloga da ga ne koristi. Njeno pravo je da preko interneta radi šta god hoće, pa i da komunicira sa svojim fanovima. Svi su već dobro upućeni u to da njen novi CD izlazi 17. juna, pa će imati mogućnost da sa svima komentariše svoje nove pesme – kaže za naš list izvor iz tužilaštva i dodaje da nijedna opcija koju svetska globalna mreža pruža folk divi neće biti uskraćena.
– Preko „skajpa“ će moći da se gleda sa kim god poželi, a na „jutjubu“ će moći da prati kako publika reaguje na njene autobiografske pesme. S obzirom na brojne mogućnosti koje internet pruža, Ceca će moći sasvim normalno da funkcioniše u virtuelnom svetu – priča naš izvor.

izvor: alo.rs

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca