Unofficial site

Kradja Ceca Fejsbuk stranice od 49,000 fanova!!!!

Petog jula su hakovane dve najvece stranice na Fejsbuku posvecene Ceci. Najveca stranica sa 340,000 fanova je zahvaljuci uporima admina vracena u ruke osnivaca od strane hakera – a na nasu zalost izgubili smo drugu po velicini onu od 49,000 fanova zahvaljujuci hakerima.

Ukradena Fejsbuk stranica Ceca - Pomozite nam da je povratimo
Adresa: http://www.facebook.com/pages/Ceca-Raznatovic/159545772069

Zelimo da upozorimo sve fanove da je sledeca Fejsbuk stranica posvecena Ceci 5 jula oduzeta/oteta nelegalno od pravih vlasnika i admina. U pitanju su ljubomorni ljudi koji nemaju bolja posla nego da hakuju tudje stranice i da se prave kao admini iste.

Pomozite nam da je prijavimo i vratimo nazad

Obavestavamo da je ova stranica nezvanicna stranica i nelegalna (iako se prave da je „oficijalna“). Nemojte uposte da je lajkujete, i ako ste vec deo stranice, molimo Vas da je unlajkujte je i PRIJAVITE tako sto ce te uci na link „Prijavi Stranica“. Evo link: http://www.facebook.com/pages/Ceca-Raznatovic/159545772069

Prijavite ukradenu Fejsbuk stranicu Cece - Da je vratimo pravim vlasnicima

Mi admini te stranice smo se trudili vise meseci da skupimo tih 49,000 fanovi i ponudimo nasim fanovima Cecine fb stranice najnovije vesti, stihove, pesme, spotove i delimo nasu radost – posto je jedna Ceca. Takodje osnovali smo Ceca.rs i Ceca-news.com kako bi Cecu i njene pesme na najbolji nacin promovisali – i onda nam se desi da neki hakeri odluce da nam uzmu stranicu iz ruke – cista kradja. Zamislite da vam neko ukrade laptop – u principu nema nikakve razlike.

Podrzite nas da je povratimo!

Pregledajte kakve gluposti admini stranice pisu

Odmah nakon kradje, postavili su svoju anketu, tipa - kako je dobra "njihova " stranica. Vidi se iz aviona da samo misle na svoj uspeh i boli ih d*** za Cecu!
Odmah nakon kradje, postavili su svoju anketu, tipa - kako je dobra "njihova" stranica. Vidi se iz aviona da samo misle na svoj uspeh i boli ih d*** za Cecu!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca