Unofficial site

„CECA I BRENA PROMO LICA ZA ČIŠĆENJE PARAZITA I MRŠAVLJENJE“ Haos reklame kruže internetom, Ceca: „Radi se o prevari“ (BLIC)

Pevačice Ceca Ražnatović i Lepa Brena našle su se u neprijatnoj situaciji i postale žrtve prevare. Naime, na internetu su se pojavile lažne reklame u kojoj pevačice, navodno, hvale proizvode koji leče parazite i koji tope masne naslage.

CecaFoto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Ceca

Na jednom sajtu osvanula je reklama za preparat za mršavljenje koji, navodno, reklamira Ceca Ražnatović. Folk zvezda je tako postala žrtva prevare, budući da su se na pomenutom sajtu pojavile i njene lažne izjave, o tome kako je navodno oduševljena proizvodom koji joj je, navodno, pomogao da smrša.

Ceca je zbog toga morala da preduzme određene mere i potraži zaštitu, budući da nikada nije koristila niti reklamirala pomenuti proizvod.

CecaFoto: Milan Ilic / RAS Srbija

Ceca

– Radi se o prevari. Čula sam da se ista situacija desila još nekim javnim ličnostima. Primorana sam da tužim firmu koja stoji iza ovog krivičnog dela – rekla je Ceca ovim povodom za „Blic“.

Šta je Ceca nedavno rekla o vezi sa dečkom Bogdanom, pročitajte OVDE.

U sličnoj situaciji našla se i Lepa Brena, a njeno ime je zloupotrebljeno u reklami za proizvod koji leči parazite.

Lepa BrenaFoto: Milan Ilic / RAS Srbija

Lepa Brena

– Bez moje dozvole se koristi moj lik, prikazuje intervju koji im nikada nisam dala i reklamira proizvod koji nikada nisam koristila. Zato vas upozoravam i obaveštavam da se ja sa istim preparatom nikada nisam lečila. Zbog lažnog reklamiranja ovog preparata ću podneti sve moguće pravne sankcije. Voli vas vaša Brena – napisala je pevačica na društvenim mrežama.

Žrtva prevare svojevremeno je bila i Olivera Kovačević.

Olivera KovačevićFoto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Olivera Kovačević

– Više od godinu dana internetom kruži moj lažni intervju na pet strana koji detaljno opisuje moje navodne zdravstvene tegobe i reklamira preparat koji me je kobajagi spasao, a da je sve izmišljeno, od reči do reči. Svakog dana neko me pozove da me pita da li je taj preparat dobar, pa ih upozorim da je laž sve što tamo piše, osim moje fotografije. Tu prevaru sam prijavila policiji, ali pošto je sajt na kojem se nalazi ovaj lažni intervju registrovan negde u Americi, procedura njegovog skidanja sa interneta veoma je komplikovana – izjavila je Olivera Kovačević svojevremeno za magazin „Story“.

VIDEO: Ceca stigla na snimanje „Zvezda Granda“

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca