Unofficial site

„MOJ UNUK RASTE SA KONJIMA I ŽIVINOM“ Ceca o Željku, ali i o filmu dečka Bogdana: „To je snimio dok ga nisam poznavala“ (BLIC)

Folk zvezda Ceca Ražnatović otvoreno je govorila o unuku Željku, dečku Bogdanu i žiriju „Zvezda Granda“ kojem se nedavno priključila.

Ceca RažnatovićFoto: Lj.T. / RAS Srbija

Ceca Ražnatović

Ceca kaže da smatra da je za njenog unuka bolje da odrasta u Titelu, odakle je njena snajka Bogdana, nego u Beogradu.

– Moj unuk ima lepo detinjstvo, raste u prirodi sa životinjama i ljudima koji ga vole. Željko je voljen, pažen i mažen. Pre nekoliko dana sam išla u Titel, nisam mogla da izdržim da ga ne vidim. Čim sam ugrabila dan pauze, otišla sam tamo. Proveli smo divno popodne sa psima, konjima, živinom… Ma gde ćeš lepše?! Tamo je pravi raj – rekla je pevačica za „Informer“.

Ona se zatim osvrnula na to kako je proteklo snimanje prve emisije „Zvezde Granda“.

– Žiri je baš veseo. Stalno nešto komentarišu, nimalo nije dosadno. Od članova žirija jedino nisam znala Đorđa Davida, a sa Bosancem nikad ranije nisam imala komunikaciju. Prva emisija mi je bila potrebna da energetski osetim sve te ljude u žiriju. Ispalo je sjajno! – rekla je Ceca.

Šta je Saša Popović priredio Ceci već u prvoj emisiji „Zvezda Granda“, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

CecaFoto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Ceca

Na pitanje da li je umorna od nastupa kaže:

– Stalno sam u avionu ili kolima. Kratko budem u hotelu jer odmah idem na drugi nastup. Jedva sam čekala da malo stane korona, pa da radim i družim se s publikom.

Ceca Ražnatović, Bogdan SrejovićFoto: S. Krstić / RAS Srbija

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović

Cecin dečko Bogdan Srejović svojevremeno se oprobao kao glumac, ali folk zvezda kaže da on ne planira da se time ponovo bavi.

– Taj film je snimio ranije, dok ga nisam poznavala. Zamolila ga je drugarica da se pojavi u njenom filmu, on joj je učinio, ali više nema takve afinitete.

VIDEO: Ceca raspametila fanove izazovnom kombinacijom

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca