Unofficial site

Ceca i Karleuša konačno na sudu!

Novi nedeljni tabloid Skandal donosi priču o obračunu dve kontraverzne zvezde u Srbiji – Cece i Karleuše.

Ceca i Karleusa Scandal

Da je reč o kataklizni na estradi svakako govori i cifra koju će Ceca navodno tražiti na sudu od JK – fantastičnih 11 miliona (nadamo se dinara!?). Ovo je naime prvi poznati slučaj u kojem Ceca tuži nekog od kolega sa estrade. Naime, Ceca je do sada nekoliko puta tužila tabloide, setimo se samo nastupa na Ušću i fotografije Cecine pozadine koja je bila išarana – celulitom….

Ipak kolege su izbegle suočavanje sa Cecom na sudu, ali kada razmislimo nije ni bilo povoda. Karleuša je svakako jedina konstanta koja je „ratovala“ sa Cecom svih ovih godina putem naslovnih strana raznoraznih medija.

Ceca je izbegavala direktnu konfrotaciju, a šta je radila mimo medija i sudova, to znaju njih dve… Da li će ovo biti još jedan autogol koji će Ceca sebi dati, ili će neko nekome učiniti medveđu uslugu, sve u svemu vreme je odlično da se skrene pažnja sa sve češćih natpisa kako se istraga o Ceci i utaji poreza odužila i kako je Palma taj koji blokira sudski epilog ovih dana…

Svakako Ceca će otići i ove godine na odmor u svoju vilu na Kipru, a gde ćete vi dragi čitaoci na letovanje? Šta nemate svoju vilu u poreskom raju… E je*i ga, tužite i vi nekog onda!

Izvor: Scandal

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca