Unofficial site

Ceca peva u Zagrebu na stadionu Maksimir?

ZAGREB – Srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović planira da održi koncert u Zagrebu. Jutarnji list saznaje da njeni menadžeri pregovaraju o nastupu na stadionu u Maksimiru u junu ove godine. Bude li sve po planu, Svetlana Ražnatović svoj će novi album završiti u aprilu, a potom će ga, u sklopu balkanske turneje, predstaviti i hrvatskoj publici – otkrivaju menadžeri srpske pevačice.

Ceca

– Ceca je megapopularna u Hrvatskoj, baš kao i u Srbiji, a jedina je razlika u tome što u vašoj zemlji dosad još nije imala prilike da održi koncert. Sudeći po njenim hitovima, koji se rado slušaju u hrvatskim narodnjačkim klubovima i na privatnim žurkama, računamo da će na Cecin koncert u Maksimiru doći više od 60.000 ljudi, baš kao i na koncertu grupe U2 – rekli su nam menadžeri, uvereni da je Ceca u svom žanru jednako, ako ne i još popularnija od U2 . Još nisu zvanično tražili dozvolu od kluba Dinamo, uprave maksimirskog stadiona. Dozvolu za nastup u Maksimiru planiraju zatražiti za koju nedelju.

Eventualnih negativnih reakcija hrvatske publike se ne boje:

– Uvek će biti ljudi koji će negativno reagovati, toga smo svesni. Ali, oni su u manjini. Uostalom, od rata je prošlo dvadeset godina i vreme je da idemo dalje. Tereza Kesovija prošle nedelje je održala koncert u beogradskom Sava centru, a godinama je govorila da neće nogom kročiti u Srbiju – kažu.

Najpopularnija srpska folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović veoma je zainteresovana za ponudu koju je nedavno dobila – da po prvi put nastupi u Hrvatskoj.

Međutim, ona osim finansijskih očekuje da organizatori ispune i neke druge uslove, manje-više tehničke prirode.

– O detaljima ponude koju je menadžment Cece Ražnatović dobio u vezi sa održavanjem koncerta na stadionu „Maksimir“, nije još uvek moguće pričati, jer nemamo još uvek odgovor na istu. Naime, ponuda je vrlo ozbiljna i primamljiva, ali moramo da budemo sigurni da će to biti koncert koji bi prema svim standardima omogućio uživanje i odličan provod za publiku u Zagrebu. Ukoliko se ispunjenje naših uslova pokaže kao izvodljivo, daćemo i definitivni odgovor – izjavio nam je Sreten Radović, ispred PR službe Ražnatovićeve.

Izvor: Jutarnji List

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca