Unofficial site

Ceca i Karleuša na sudu?!

Ceca i Jelena Karleuša možda će se naći na sudu zbog pisma koje je Karleuša uputila Ceci nazivajući je glupom!

Ceca i Karleusa

Nakon što je u novembru prošle godine Jelena Karleuša na svoj „Fejsbuk“ profil okačila otvoreno pismo Svetlani Ražnatović, u kome nije štedela optužbe na račun svoje „rivalke“, Ceca je odlučila da se priča završi na sudu, piše Alo.

Iako folk zvezda trenutno služi kaznu kućnog pritvora, isti će verovatno napustiti 30. novembra, kako bi u Višem sudu prisustvovala ročištu povodom tužbe koju je uputila Karleuši.

Jelena Karleuša imaće „zadatak“ da obrazloži i argumentuje sve tvrdnje koje je tada iznela.

Glavna rasprava je održana pre dva dana u sudu, ali su se tada pojavili samo advokati tužioca i tužene i tada je Cecin advokat potvrdio da ona ostaje pri svemu što je navela u tužbi. Sudiji je predloženo da se sasluša Jelena Karleuša i svi ostali tuženi i svedoci, koji su preneli otvoreno pismo popularne pevačice.

Podsećanja radi, poznato je da je prava retkost zateći ove dve pevačice na istom mestu u isto vreme. Pre sedam meseci, obe su se našle na velikoj proslavi magazina „Svet“ i kao što je bilo očekivano, ignorisale su jedna drugu. Ali to se možda promeni zbog novonastale situacije.

U otvorenom pismu koje je Jelena Karleuša uputila Svetlani Ražnatović, pop diva je poručila Ceci da je glupa.

– Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu: prvo sam zbog tebe trpela Arkana, mada, ko ga od svih nas nije trpeo. Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon – za Jecu loše, za Cecu – dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al’ ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je – snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Nisi pokušala da sprečiš… Ali da… Opet stari odgovor – to je uradio Arkan, ne Ceca, napisala je između ostalog Karleuša.

Izvor: S media

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Ma Karleusa je glupa.Ona misli da su svi kao ona.Ne zele sve pevacice da se puplici predstave kao lake zene ili kao striptizete.Sramota je pljuvati nekog kao sto je Ceca.Sto joj to ne kaze u oci?Kad bi imala hrabrosti

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca