Unofficial site

CECA: Mnogo mi se pripisuje jer sam Željkova udovica!


Svetlana Ceca Ražnatović, ovog meseca slavi 25 godina karijere, rođendan, izdaje novi album i 28. juna pravi spektakl na Ušću. Najveća zvezda na Balkanu u intervjuu za list Kurir je otkrila da priprema i dva nova spota, kao i da nema tremu pred nastup.

– Tremu uvek povezujem sa strahom, a ja osećam adrenalin. Prema svakom koncertu imam identičan odnos jer želim da ispunim očekivanja publike. To se zove odgovornost. Oni dođu da uživaju u mom pevanju i pesmama. Mene je stvorio moj glas i izbor pravih pesama, i važno mi je da svi na koncertu budu zadovoljni – rekla je ona.

Ceca je otkrila je pored Željka ražnatovića Arkana živela kao princeza, ali i da je posle njegove smrti doživela mnoge neprijatnosti.

Foto: Youtube/ Putishka

– U braku sam bila voljena, mažena i pažena. Kad pričam o privatnom životu, potenciram to, jer mi je period sa njim bio najsrećniji. Posle toga sam svaki sekund braka morala da propatim kroz razne situacije. Samim tim što sam udovica Željka Ražnatovića, neke stvari su mi su se a priori pripisivale. Plaćam ceh za koji ne znam da li sam dužna i zašto bih bila. Ako je to građanska dužnost, moram da je ispunim. Ružno je to što mi se dešava, ali idemo dalje – navodi ona i dodaje da je spremna da plati poslednju ratu duga prema državi.

– Milion i po evra je čitavo bogatstvo. ne pamtim da je ikada iko u Srbiji platio toliku kaznu, a pogađaju me priče da mi je neko pomogao. Ipak je ovo Srbija i da mi je neko pomogao, bila bih oslobođena, i ne bih plaćala bilo šta. Nisam osuđena zbog utajer poreza, to je apsolutna neistina. porez je evidentiran na Obilić. Ni dinar nisam uzela od kluba za svoju korist, a u prilog tome govori veštačenje sudskih veštaka. Posle devet godina mogu napokon mirno da živim – ističe Ceca.

(Telegraf.rs /Izvor: Kurir)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca