Unofficial site

Ceca: Jednom muškarcu nisam mogla da odolim

Ražnatovićeva u „Pozivu“, naslovnoj numeri novog albuma, govori o fatalnom muškarcu kome nije mogla da kaže „ne“ iako je znala da će patiti, što se ženama često dešava

svetlana ceca raznatovic koncert usce pesma poziv 1370210963 319827 Ceca: Jednom muškarcu nisam mogla da odolim

Bio je to poziv koji se ne odbija…
Ovako glasi početak refrena Cecine pesme „Poziv“, naslovne numere s novog albuma, koji vam Kurir ekskluzivno otkriva. Pesma govori o muškarcu kakvog je svaka žena bar jednom imala, iako je znala da on nije za nju i da će patiti, ali nije mogla da odoli i kaže „ne“. Folk zvezda kaže da će se mnoge pronaći u njenoj pesmi.

– Meni se dopala ideja da naslov albuma bude „Poziv“ jer smo u isto vreme počeli kampanju za CD i koncert na Ušću, tako da je to jedan vid metafore. Reč je o čistoj ženskoj emotivnoj priči i muškarcu kome jedna žena nije mogla da odoli. Svakoj od nas se to bar jednom desilo, poznajem žene i znam da im se često dogodi da budu s pogrešnim muškarcem, iako znaju da to nije pametno – kroz smeh je rekla najveća balkanska zvezda.

Cecin album izlazi 15. juna i njeni fanovi ne mogu da dočekaju da čuju svih deset novih pesama, za koje je Ražnatovićeva rekla da su bržeg ritma i da veruje da će publika biti oduševljena. Folk zvezda se intenzivno priprema za koncert na Ušću, koji će održati na Vidovdan 28. juna, a na spektaklu se očekuje publika ne samo iz Srbije već iz celog regiona.

svetlana ceca raznatovic koncert usce pesma poziv 1370210963 319825 Ceca: Jednom muškarcu nisam mogla da odolim

Poznato je da Ceca ima armiju fanova, koji joj priređuju iznenađenja i podržavaju svaki njen potez. Na fotografiji do koje smo došli vidi se kako oni karte za koncert najveće balkanske zvezde kupuju bukvalno na metar, što dovoljno govori o tome koliko interesovanje vlada za spektakl koji Ceca sprema za Vidovdan

 

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca