Unofficial site

Ceca otvoreno o EMOTIVNOM ŽIVOTU: Ljubav nikada nisam PLANIRALA, pa ni sada! (Story.rs)

Za Svetlanu Cecu Ražnatović 2018. je bila uspešna. Radila je punom parom i gde god da je nastupala, bilo je ispunjeno do poslednjeg mesta.

I na privatnom planu su joj cvetale ruže. Istina da svoj ljubavni život čuva samo za sebe, ali je zato njen sin Veljko Ražnatović odlučio da u 2019. godini stane na ludi kamen, što je nju obradovalo.

O planovima za predstojeću godinu, novom dečku, ali i životu, Ceca priča za novogodišnje izdanje Kurira.

– Odlazeća godina je za mene bila fenomenalna. Uvek volim da kažem da je protekla radno, ali i u ljubavi, jer sam se najviše družila sa svojom publikom. Ja sam se sa njima veselila i radovala i tako planiram i u 2019 – kaže Ceca i otkriva da li će konačno pokazati dečka.

 Moj život je ispunjen ljubavlju. Ostvarena sam na svakom polju i meni ljubavi ne nedostaje. Voljena sam i srećna žena koja je ispunila sve ciljeve. E sad, znam ja šta vas zanima. To će ostati moja mala tajna. Naravno, ako me ulovite sa nekim dasom, onda skidam kapu (smeh). Što se privatnog života tiče, porodica mi je oduvek bila na prvom mestu, tako da kad su moja deca zdrava, srećna, zaljubljena i zadovoljna, ja ništa više od toga ne tražim. Nikad nisam ljubav planirala, pa neću ni sada.

Ceca ima jasne želje za svoju decu Anastasiju i Veljka.

– I sebi i deci bih na prvom mestu, kao i svake godine, poželela zdravlje. To, uostalom, želim svim ljudima. Koliko god zvučalo otrcano, zdravlje je nešto što je najvažnije i bez njega nam džaba sve ostalo. Sebi bih poželela još jednu ovako uspešnu godinu, a svojoj deci da ostanu srećna i da stabilnim koracima koračaju kroz život – priča pevačica, koja već priprema venčanje svog sina.

– Veselja su sastavni deo mog života i uvek se radujem kada imamo povod za slavlje. Ponosna sam na Veljka, jer je tako mlad, a zreo muškarac. Bogdani i njemu želim sve najbolje u zajedničkom životu i braku, a veselje će svakako biti na nivou. Kada se bude ugovorio zvaničan datum, svakako ćete biti na vreme obavešteni. Zasad samo planiramo.

Kraj godine je obeležio i njen susret s Draganom Mirković, što je preraslo u skandal o kojem se danima pisalo i pričalo.

– Na temu o Dragani Mirković sam stavila tačku.

Ceca će u 2019. takođe dosta raditi, a kako planira, objaviće i novi album i održaće koncert povodom 30 godina karijere.

– Kada budem bila zadovoljna pesmama i albumom, predstaviću ga publici i tada najaviti koncert. On je godinama unazad bio balkanska žurka, a ujedno i promocija albuma, jer ja sam oduvek želela da okupim i ujedinim publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i čitavog Balkana – kaže Ceca i otkriva novogodišnje želje.

– Odavno sam prestala da verujem u Deda Mraza. Radujem se praznicima jer donose lepu i pozitivnu atmosferu kod svih ljudi. Naravno, družiću se s publikom i 31. decembra i 1. januara i za mene ne postoji veseliji doček. Intimno, najviše volim Božić, jer je cela porodica na okupu, a kada smo svi zajedno, ne postoji veća radost i blagostanje. Mi se darujemo za Božić, a podmladak se daruje i za Novu godinu.

Ceca je otkrila i planove njene naslednice za godinu koja dolazi.

– Anastasija radi punom parom. Snimila je dve pesme koje je radio izuzetan producent i kompozitor Darko Dimitrov. Kod Anastasije mi se sviđa što ne želi ništa preko noći i što temeljno bira pesme po svom ličnom senzibilitetu. Marina Tucaković i njen sin Milan Radulović Laća rade tekstove i početkom sledeće godine očekuje nešto baš lepo. Meni se baš dopada.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Ata Images Antonio Ahel

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca